(多圖)Carousell究極無賴狗公賣家

1001 回覆
2025 Like 87 Dislike
痴撚線賣家
我決定聽日去報狗
覺得好多人比佢呃過性騷擾過
絕對唔可以容許佢繼續!!!!

如果之後成功搵到件垃圾
我一定會話比咁多位巴打絲打知!
係依度多謝巴打絲打比意見鬧我用支那寶
問過同件垃圾交易既人
下面係佢個payme 住太古 四眼仔

樓主點先可以聯絡到你?
琴日打咗個fake 電話今日有人打返黎話係個婆婆個仔想幫下手⋯
fake電話係咪姐係95889103?
係!你留個tg 俾我?
aw01iup
呢啲咁嘅人真係唔可以放過,我一定報警拉鳩佢
件垃圾比既所謂真電話係 系無辜呀婆黎!!!
佢假電話先係真電話 9558 9103 !!!

咁賤都有
件垃圾搞到個無辜老人家 真系好過分!!!
唔可以放過佢
痴撚線
屌!!!好撚仆街呀
好撚賤
賤撚到

是咁的 啱啱條友係咁打電話嚟
我聽咗一次佢電話 佢話佢俾人整蠱
跟住我話留返比差佬講啦 就cut左線

跟住佢又留咗個言
大約就是講 佢都係俾人整蠱
叫支付寶唔好再打電話俾佢
(因為我自己有同支付寶客服講過)
話佢自己都係無辜嘅

我心諗WTF 我一開始好聲好氣同你講你唔撚聽
話我係騙徒

麻煩大家幫我分析下
好撚迷

啱啱佢退番錢比我 dklm 我而家終於先諗得通
首先一開始佢比嘅係真電話 佢應該都知我on9
未收貨就比錢 所以打蛇隨棍上話比錯電話
然後就比左個冇支付寶嘅假num我(即係無辜呀婆
因為冇支付寶其實係過唔到錢 會自動退回
隨即佢就比埋個QR Code我(即第一次比嘅電話
個婆婆冇支付寶 個QR code就唔會存在 所以個code一定係第一個電話嘅人
而因為我拎唔番筆錢 所以冇打算再過數比佢個code
佢就開始帶我遊花園 講到尾都冇打算退錢
或者更甚係想借啲椅呃蝦條
事後就如我post開頭一樣 但我後尾再開app睇番對話紀錄 發現佢Del左個支付寶QR Code個張圖
都證明左個code一定係破綻同佢本人嘅證據
而個Code顯示嘅電話係95****03
呀婆係無辜就唔會有支付寶唔會有code 所以可以確定係佢本人

依家佢退返錢俾我 想問各位巴打絲打 我仲可唔可以報警拉佢 ?
無乜Q,俾錢俾筆,其他有乜同popo狗講
做得好
但阿妹你搞清楚個邏輯

1)葉繼歡打劫完銀行 退返錢畀銀行
可唔可以 當咩事都冇發生過?

2)不如我畀300蚊你
你嚟畀我性騷擾呀?
俾咩整蠱?俾自己碌鳩整蠱?
擺到明見到呢個po上熱門+勁多巴打打俾佢+支付寶打俾佢佢先淆底啦
點都要追返$300
同埋叫佢同你道歉
仆你個街仲話睇你乖唔乖
利申:最憎痴線佬

一開始未del 支付寶的對話

dklm 呢個人真系好賤!!!

關於呢個垃圾點解有我電話係因為我一開始真係以為過錯數諗住叫佢退翻比我 所以打電話比佢又唔撚記得133
不能同意更多
性騷擾問題更大
啫係你打去嗰個電話,聽嗰位所謂支那人,其實都係佢嚟
係呀 唔好比面我 笑9我啦屌
dklm 我唔會放過佢
畀啲勇氣 唔係叫你信警察
但係好過乜嘢都唔做
你記住一點

條淫蟲性騷擾你
係因為你之前嘅人畀佢性騷擾
但係佢哋冇出聲
如果你唔出聲嘅話
就會有下一個

而可能下一個未必會post上連登
甚至可能畀佢騙財騙色
估唔到逼到佢退錢
下一步推到佢仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞