(多圖)Carousell究極無賴狗公賣家

1001 回覆
2025 Like 87 Dislike
香港坊間太撚多 不撚正常人類、一大堆弱雞廢柴渣撚beta男 樓豬遇到呢條仔連狗公呢兩個字都侮辱左
梗係報警啦 俾多啲野黑警做
推到隻狗公仆街
cls...條狗公點解可以全無邏輯
男人都可以賣女人野架?犯法架咩?邊個話男人唔可以賣胸罩先
男朋友?不了啦 打自己電話都錯咁on9
仲有好鐘意咬唇
冇話唔得
我係女人既話上網買女人野我就唔揀男賣家啦

我喺賣家賣女人野我係男人都會set做女人啦
之後咪最多搵條女出黎幫手交手
Down都冇撚down過呢個app
好撚仆街。。。。。
唔洗啦ching無啦啦受恩惠
我都會,攞現金麻煩嘛
面交都可以payme/轉數快
佢地係嫌遠
算唔算性蘇擾
報狗啦 你按要求入款 佢拒絕交貨
Cos
冇啦啦話要畀碌鳩人含...人哋話要返錢咋...
屌咸濕佬嚟喎
屌依家係佢俾錯電話號碼你喎
我上個月睇中左佢個case
問佢有冇得平d
咁佢答完我我覺得同原價差唔遠就冇買到
好有禮貌 講曬thank you sorry
同埋只係買左一句有冇得平小小
佢答完我就話我再諗下先thanks 咁樣
果時有特價所以原價都係貴佢50$
但冇同佢講咁多 廢事好似逼佢減價咁
跟住會就黎料
話我浪費 佢果個就同全新一樣
話我咁蠢去買個全新
我頂唔順咪同佢講smt依加都係貴你50$
佢就不停冷嘲熱諷 話我蠢呀浪費呀之類
唔知佢做乜9
連登有愛
我都係窮撚學生,之前都嫌apple pencil貴走去買左電容筆,諗住都係抄下notes咁唔需要買咁貴,但係用電容筆真心唔好用,抄notes隻手要吊住抄,唔係呢就乜柒都寫唔到,又唔夠apple pencil靈敏,本身啲字唔算柒,但係寫出黎變到鬼畫符咁重點係支筆又要另外差電,重要冇輕重力之分,咁就用左200蚊買支垃圾番黎
建議都係儲下錢買apple pencil好過,完全冇得比嫁
300蚊搵律師搞,仲有樓主嗰隻蠢法你覺得會搞到咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞