事頭婆:不准哈里夫婦商標冠上「王室」

104 回覆
673 Like 2 Dislike
Ex royal
同意,英女皇如果話事,香港唔會比番佢
佢地係注冊完即刻宣佈脫離皇室喎
邊係唔記得轉
分明想拎皇室個名賺錢養自己
點解事頭婆唔直接用佢對付戴安娜嗰招
咁咪一天都光晒囉
合理
冇咗堆商標搵食
佢地移民加拿大同美國靠咩維生
屌你個臭嘴啦
奶共既係政府 開皇室撚事
God save the queen,其他子民要去死
21/2/2020(五)
元朗恐襲七個月 靜坐

時間:19:30
地點:元朗黨鐵站/Yoho Mall
自備:口罩 文宣

#21FEB20 #元朗 #七二一 #集會 #靜坐 #新界西

香港仔 勿忘721.七個月靜坐

時間:20:00
地點:香港仔中心
自備:口罩 文宣

https://t.me/southern_scout/6130

#21FEB20 #香港仔 #七二一 #集會 #靜坐 #港島

銅鑼灣 毋忘惡襲.七個月靜坐

時間:19:00
地點:銅鑼灣黨鐵站

https://t.me/cwbnow/456

#21FEB20 #銅鑼灣 #七二一 #集會 #靜坐 #港島

——————————

光復香港 時代革命

溺架同支那人同樣係地球毒瘤
明顯係冇英王做所以發脾氣
就算唔係黑鬼都咁話
有乜理由你嗰頭話唔靠王室要自食其力
呢頭就拎住一堆王室牌頭去賺錢?
點睇都可以俾佢咁玩
有個cm係寫 中國人,不意外
不過好少人like
下面有個comment 中國人,不意外
無人like
後生嗰時玩能到癲
大個左以為收心樣性
點G識左個比人更癲既
放棄佢啦無救架啦
如果Queen話要出兵收返香港/宣戰
係唔使理government/ parliament同唔同意
因為王家空軍同英國陸軍嘅誓詞係

“I... swear by Almighty God (do solemnly, and truly declare and affirm) that I will be faithful and bear true allegiance to Her Majesty Queen Elizabeth II, Her Heirs and Successors, and that I will, as in duty bound, honestly and faithfully defend Her Majesty, Her Heirs and Successors, in Person, Crown and Dignity against all enemies, and will observe and obey all orders of Her Majesty, Her Heirs and Successors, and of the (admirals / generals/ air officers) and officers set over me.”

佢地嘅alligiance係to the Queen而唔係to the government
所以只要Queen一聲令下
佢地就要出動

順帶一提
Royal Navy係唔使宣呢個誓
因為Royal Navy嘅authority本身就係嚟自王室
所以所有Royal Navy嘅officer嘅alligiance係taken for granted
唔使另外宣誓
遲下哈里夫婦離婚就好笑,哈里會唔會入返皇室。最慘係哈里個仔,俾對父母玩死
睇嚟真係家族糾紛造成不和而離開
哈里呢條柒碌真係廢撚到連尊嚴都冇
抵佢死啦
戴妃死個時共和嘅呼聲好高
英女皇同佢家庭有今日都係捱返來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞