【唔知wow左未】日本落船個500人之中岩岩發現確診

247 回覆
307 Like 19 Dislike
韓國爆過MERS死咗好多人 所以今次怕出事
等我做個好人, admin pin 下個 google 中文版

[最新消息]遊輪下船,懷疑有肺炎,有4人被緊急運送! 下船時無症狀愛知縣醫療岡崎醫療中心

遊輪“鑽石公主”號的下船證實,他們已確認出肺炎的症狀。

根據新聞報導,在藤田醫科大學的岡崎醫學中心(愛知縣岡崎市)進行了一項測試,該中心在遊輪上接待了32名乘客,四名男女錶現出咳嗽和發燒等肺炎症狀。 它已被緊急運輸到一個組織。
19日凌晨2時15分左右到達岡崎醫療中心後,從下船起一天之內就緊急運送了它。

這兩人在下船時都沒有症狀,目前正在調查詳細情況。

另一方面,居民對岡崎醫療中心的接受有不同意見,但這次簡報僅用於接受。 如果下船頻繁發生新的冠狀病毒,居民的不滿和反彈可能會增加。

2月19日上午32:15左右,新的被冠狀病毒感染的人及其遊輪Diamond Princess的家人抵達了藤田醫科大學岡崎醫療中心(愛知縣岡崎市)。 據藤田醫科大學稱,四名男女都有肺炎的症狀,如咳嗽和發燒,被送往縣內的醫療機構。
幫推

唔好意思 借一借位

和理非 手足 家長 學生都請入黎

tg 支足channel
https://t.me/materials201920
日本人咁都唔出黎抗議呢下好嘢...真係純過小綿羊
抵啦
又估面子同錢
奶下野無奧運先啦
投資咁多有埋還
點解可以咁撚垃圾,正常人都知唔放得佢地出黎,做乜9,唔困都困撚左咁耐啦,個個都有病毒係身
日本個官員切腹啦
變fail state
不二之選
大家準備向中東逃難
事實証明豬閪先做到最高話事人
全亞洲都係
都要日本肯落搭
驚閪 只死廢老同長期病患
而家係香港人自己既衛生意識去抵擋
如果跟足港共啲指引死左十世
不過港豬都係覺得日本係鄉下
第一次冇為日本感到可憐
就係知咁撚垃圾先去第二到發展
去現場睇班人有好強消費力
旅遊業,零售業,飲食業,酒店等好大收益
而家咁無人敢去日本
真係收得皮
就地解散!

SORRY我想你地集合返
我地都唔好得幾多
做完撤走果班機啲crew都唔洗隔離
仲有世界夢號啲人
睇新聞仲有幾件弱智話自己已經喺日本隔離完,唔想再隔。
已經無用了
都擴散咗
我諗表演內閣總辭光線可能好睇啲

https://youtu.be/J1jYtgj3hLo
佢一話放人落來我已經心諗
落船隔離啦 仲比佢返屋企 你係船上無病都變有病啦
又咁多假陰性
事實證明日本政府真係ON99
日本作為一個民主國家 國民容許一個咁ON9既政府做D咁既野
同支那人民真係不相伯仲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞