我覺得自己之前係入左邪教 (2)

1001 回覆
251 Like 6 Dislike
今日有睇到你個post之後嫌多字冇睇
直至點零鐘嗰時喺另一個故嘅post見到有人提起你個post,咁啱見到開咗(2)
就由2點幾追post到依加

一路追都打算一定要留言俾樓主睇
你真係好勁,可以走到出嚟
睇文字都覺得你真係失去好多
個老師真係呢世都賠唔返俾你。。。
前面我都見到好多人俾你嘅留言,
全部都好同意
雖然我未有力去整合想對你講嘅鼓勵說話(太眼瞓了)
只想同你講你一定要加油

你依加回頭望可以睇到自己以前係點
你將來回頭望返一定唔會後悔自己開post的!(可能將來藉住你去瓦解呢個組織呢?)
到時你可能已經幫咗好多女仔!

無論你以前係點,你都仲會有機會重建人生的
師兄 夠鐘食藥喇
樓主我只想話俾你知
你走得出嚟唔代表啲咩嘢,要盡快紀錄低你知道嘅所有嘢,一發覺有少少唔對路立即掟上嚟,唔好遲疑,慢一秒已經唔得。所以要寫定,一有風吹草動,掟上嚟。
任何人都唔好信,你只可以信嘅得你自己。要記住你被人呃係因為你主體思想唔夠強,永遠要有警惕嘅心,你個人有明顯弱點可以利用,所以無時無刻都要包起自己。
而家佢哋最想知嘅並唔係你身份,而係你知啲咩、你有咩係佢哋控制緊。記住有人問問題時,諗吓你講出去嘅會唔會慢慢幫人砌好成幅圖,每個問題可能只係成件事嘅1%,但問足100次就變成100%。所有有啲嘢可免則免。
你要回想呢幾年佢哋運作方式,用佢哋嘅方法去隱藏自己身份、查清楚件事。唔係叫你去害人,而係用嚟保護自己。
當局者迷。集中精神針對返邪教算啦。 She's already a victim.
咪講咗打幾份兼職死返黎。
呢個post同前排個阿媽帶個阿嬸返黎當係女咁湊一樣咁撚爆
呢個咩事 未聽過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞