有冇巴打有玩開銀器(18)五大訴求,缺一不可

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
唔係好搵到香港有得賣, 求教
香港係唔係去DRESS CODE?
自膠,首頁寫了
土炮有土炮值得支持既地方
第一件銀器睇多啲先買都唔怕
特別係羽毛 真係睇實物比較下先
新手唔識分點為之靚
睇到d 款好靚,但以上牌子嘢真係太天價
我自己本身唔介意牌子,所以想睇下土炮嘢可唔可以平d 既價錢買到鍾意既款式
靚唔靚有時好個人
每個牌子都有特別之處
玩得銀雖然豐儉由人
但可以既話寧願儲多啲先買
好過為左錢而入未必係最想要既野
有邊d 位去區分質素好定差?
冇架啦
係睇自己鍾意咩
由閃令令去到黑晒
好彩既咪變幻彩色
以質素來斷定價值,比土炮光環更重要
認定土炮就係平啲,反而係侮辱左人
其實真係無謂睇價錢
反正一樣係貴 只係幾貴咁解
上網好似原來一克銀都係值廿零三十蚊
咁你買隻戒指仔都幾千
所以以價錢定質素我覺得無意思 買得銀器係揀自己鍾意既就算
想平買HUI'S 點算侮辱人ar
都唔知幾時先去到日本 delta one暫停online shop, 就嚟想買條野馬玩下
有冇巴打有玩開Albatory嘅毛?上網睇好少介紹
睇佢ig啲相覺得幾合眼緣 有少少想入坑
follow v 記 同albatory 既ig , update 得幾密
個人唔建議買有石個d 毛
我會記住師兄嘅建議 諗住入條爪羽單戴試一試先
我兩個ig都有follow啊 不過見呢度好似冇乜人討論
想喺入手之前睇下師兄們嘅心得, 同埋想問下佢啲毛係手雕定係倒模架
倒模同手彫價錢差好多,V記放出黎賣嘅多數倒模,耐唔屎都有1、2條手彫,不過手彫多數要訂、貴d、貨期around一年。

Albatory爪比較幼身,無乜力咁,睇下其他牌子對比下覺得啱先買。
有冇巴打放菊地/FA毛
https://t.me/kk28649
玩Albatory毛好似值得玩全手雕多啲,但係跟V記都係要等1年搵之前位巴打買仲好唔洗比人賺
等一年
有賣手雕albatory嘅巴打請出招
佢應該係幫手訂,冇貨賣,不過唔知仲係唔係到
有冇平打手扼介紹
Cody Sanderson 係香港有冇代理架
諗緊入鷲見坑定谷本坑 但鷲見肥仔羽我麻麻 V3又好似太直身 有無巴打可比意見
鷲見ver1囉,嚟緊會返貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞