有冇巴打有玩開銀器(18)五大訴求,缺一不可

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
原因好簡單,因為鏈基本上第一次唔會比你買,當然有人可以一毛一鏈落樓,但新手依d機會比較少
而到你下一次又抽倒上去,可能大家又見到想買既羽毛,又簡左毛又冇得買鏈而更多係好多人抽到一次上去已經日期又要走所以又係缺鏈又未知下次幾耐先買到所以買取店咪投其所好炒到貴唒

不過其實鏈仲易過買毛,我第一條鏈係抽第尾果陣上去買
exactly好似我咁
我上次去排中獎兩次,一次3一次7,抽咁前唔通上到去買條鏈咁傻咩……心諗下次抽40-60先要鏈,結果打後全fail
抽三同七入咗咩先快啲開心share下
Btw第一次上抽3⃣️係咪好爽

兩次夾埋,仲有個巾著無影,想要多都無作為新手抽3其實上到去嘅選擇都唔太多
想問下咁樣洗左幾多?
買埋條鏈應該夠晒皮
放legend blue topaz 鷹 m size

https://t.me/kakitani99
金頂藍$80000
點金$40000左右
金心$20000左右
點金麻應該$30000左右

加再10%稅
抽得前雖然多野揀,但未必肯派同買嘅量會少,好處係慳時間。

抽得後可以揀嘅野會少啲,但買嘅量可能會多啲。
仲想要個大箭頭+多幾條金心
好似係咁上下價,其實加埋都係1萬左右,仲平過某啲品牌
咁下次抽後啲算啦,唔洗再要大毛
有無清係huis到買過
我見你地啲圖望落好似令身啲 huis會暗少少 想知分別係邊
可以自己order 令身/暗少少
都唔錯 差條鏈
想問下潮特間nrbhs係咩料黎? 買唔買得過
新手唔識野 thanks
Ch 劍同十字架原價大約幾多
另外想試下用雞蛋整黑條毛
去專門店隨便試隨便問吧
已經好正
我新心想入坑玩goro’s 自排而家又唔比去日本。如果去d1買又好似好撚貴😓。但係如果去2手group 買又怕買假野......因為我見好多高仿貨睇相好似好真。好低淘寶野馬果d直頭教埋你點分
所以如果想玩goro’s 自可以自排
我都心思思想入手佢啲十字架
D1囉 叫做相對有保障
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞