【突發】「立場哥哥」偷食女手足斷正(2)

394 回覆
31 Like 303 Dislike
傻西樓主覆d唔覆d 帶風向都唔好做得咁柒呀?
理撚得你係哥哥偷食定囡囡小三

摩牙相,多汁
呢啲post 連登仔又識得講要fc
政治歸政治 私生活歸私生活 唔會因為立場哥哥偷食而影響立場新聞嘅公信力㗎喎 btw 有小三嘅相未
如果件事係真
樓主根本就係俾人飛咗唔忿氣想唱衰人
做人第三者已經好撚cheap
又話唔係想人全家死
咁你同佢老婆講咪得囉
又要公開人全家福
搞埋人地老婆仔女
你唔係以為用受害者口吻出文
人地就覺得你好撚無辜
會同情你可憐你呀?
又話反省自己第三者乜乜柒柒
知道錯 就唔會公開搞鳩人老婆仔女啦

加上男主角係立場記者
同内文有心提到立場哥哥有意參選
好難唔令人懷疑樓主依個時候出po
除左報復 仲有政治抹黑之嫌

上個po樓主開完po完全冇覆過
根本有心要連登仔女幫佢推po

請大家善用不推文回覆
唔好再幫佢推po
冇人想知
樓主正柒頭
仲要開2
做人第三者好撚cheap,咁男嘅有老婆有仔女都偷食,係咪即係cheap撚到仆晒街?
你地自己感情事關我地撚事咩
假設件事係真嘅 男同女都唔係咩好人 你願者上釣 明知結果都飛蛾撲火又可以點呢?
你又唔係冇錯 你而家開post又想得到啲咩呢?
wtsap對話改個名就扮到
但email寄件人的全個email一開始應cap埋出來
當然,不信的都可以話改圖
但相對少d人知

利申:路過而已
關我撚事
認真睇曬 都係半信半疑
立場每一個記者我都十分尊敬,每一個對場運動嘅貢獻頂得上一打勇武仔

無閃片閃咭出黎開po
如果係真,其實咁算唔算對佢老婆二次傷害
老公食女就已經傷心 而家自己同小朋友相都直接放咗出黎
親朋戚友都知道哂,對佢老婆傷害重大吧⋯
除咗到依一刻都係唔意識到自己傷害到人地老婆既人之外,我諗唔到點解要為報自己私仇而再傷害多一次佢老婆 私底下搵佢講都得吧
唔屌樓主

屌啲仲扮理性,「假設有發生」留言
乜證據都無,你地仲要假定有,再去分析

你地係咪弱撚智?
咁叫理性分析?
你地俾人屌老母,係咪都會假定個老母俾人屌完去分析?

無證據嘅就係無
唔撚好討論佢「有」
等佢再出其他料啦

醒啲啦成班柒頭
呢條仆街咁有機心
如果真係有「偷員工證」、「對話時cap圖」、「偷拍」
你估佢會無其他證據咩?

但佢乜都拎唔到出嚟
你都仲傾,諗下自己有幾on9
一撚樣 不用分得那麼細
唔係話個男冇錯 但出軌唔會係一個人錯哂囉
男想偷食 都要有女上釣先得㗎
樓主見我地屌鳩賤男偷食就最開心
做人第三者俾人飛再公開唱人又搞人地屋企人
先係我highlight嘅點

btw前提係真有其事
偷食就仆街
知人有家室都衝就臭雞
明知老公偷食都原諒就只係隻傻雞
連登鐘意自由透明
我覺得有必要比佢老婆知wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞