痴撚線? 保釋條件要60萬保釋金?

335 回覆
108 Like 653 Dislike
Cls推
香港有險可守
屌你老母狗要求裝cctv
同強國有咩分別
CCTV
個官話好人好姐,點會識爆炸品既專業成份
痴撚線
控方稱被告有詳細招認如何製作爆炸品。辯方反駁其招認為絕對有非比尋常的地方(錄影會面中,其供詞及神情,均極不尋常)。

聞到陣味又似係D狗夾埋檢控官.鳩告手足~~

要裝CCTV 作為保釋條件又好似係第一次聽.....
是在其屋外公眾能使用的泥地中找到。
但本身60萬已經係唔合理
癡撚線60萬保釋,仲要裝cctv,宵禁9-9+每日報到唔撚使返工?
第二先無啦啦話搵到證物,仲要捉埋全家,明砌生豬肉
拉咗被告 拉埋佢屋企人工人 再喺中空時間內聲稱屋外泥地有發現 點解第一次唔搜埋? 絕對有可能性老屈 呢個好大機會打得甩 控方排除唔到有疑點呢個可能性 再屈鳩被告認罪就放屋企人同工人 呢招估你唔到咩
保釋條件咁on9,你還押我算啦

每日報到,好易中武漢肺炎
香港已經完全沒有法治
哩D所謂的案,根本就不應該入法庭,污穢神聖的法庭。

黑警都已經完全沒有誠信,證據,證供,證物都極可疑。
屌你老母垃圾官
屌你老母
唔會天滅,醒未
見到咁多位嘅反應真係笑咗,其實你哋博命用人地嘅法律嚟打算救人?呢個做法係咪太好笑啦,人哋要打殘你地只要用自己嘅法律打低你地每一個,根本政府要用咩手段打低你地係睇佢哋心情,你哋可以救到佢咩,全香港被捕手足可以用人地嘅法律去解決?人哋有法律有權力等如有外掛,浪費咁多資源同人手去救佢地不如速戰速決「革命」,放手二百萬人用武力推反警察,推反政府,咁樣佢哋先會獲救,真係好好奇有幾多個人真係記得五大訴求係咩,究竟有幾多人分得清「革命」同「維新」
依家見到嘅,就只有「光復香港,時代維新」,日日同人講我唔係中國人,支那人無一個是無辜的,但香港人往往做緊嘅唔係獨立,唔係革命,只係維新

依家見到你哋咁樣,只係覺得你地只係一個偽善,宣揚自己道德高地嘅仆街,直係想睇下咁樣落去你地自豪嘅二百萬仲有幾多人可以消費,消費到盡頭同雨傘革命,魚蛋革命咁收皮,奉勸各位勇武有心義士,香港人無一個是無辜的,香港人是最狡猾,最不可靠的,佢哋為咗維持香港經濟,為咗自己,為咗返工係你地出事都唔會挺身而出革命,只係當你地係醫護罷工,唔幫手,最後失敗就笑你地㗎咋
香港人,奴隸
香港人,叛徒
有心人,出賣

唔知比人捉嘅人,係咪有呢個心情呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞