痴撚線? 保釋條件要60萬保釋金?

335 回覆
108 Like 653 Dislike
咁咪番去坐囉
屌你老母啲黑警用家人黎做要脅
所以禍請及家人
整炸彈喎,恐怖分子
Push
屌 咁都唔關個官事?
佢個d所謂證據都1999唔清唔楚仲好有可疑
都唔俾保釋啊之前
人地中學畢業但認罪個時講得岀d勁專業嘅炸藥terms
屌你老母
被告屋外泥地
咁都有得屈?
CLS
唔算正式招認
點知?
成件事咁多疑點 明眼人都知手足被屈
可惜又要玩法律遊戲 又係班自己人查自己人
生豬肉 + 狗官
Cctv嗰part⋯香港私隱安全世界笑話⋯
香港冇法治
CLS............
捉佢全家,有得唔認咩

哈哈,政府真係識玩,政府就係知道香港人係怕死,怕蝕抵,怕經濟就用對應嘅「暴力」對付佢哋,真係了解香港人嘅需要,要革命就係要推翻當權者嘅一切,當權者要自保就用自己嘅權力即係自己定立嘅規矩去打壓比自己弱勢嘅人,所以法律,條件就係最好嘅暴力令弱者屈服,對於天生係奴隸,道德觀念重嘅香港人真係絕佳嘅靈藥

香港人啊,想革命爭取返自己嘅自由同一切,定係尊重返奴性,做返個乖乖,準時返工嘅奴隸呢

勇武手足啊,你哋就只可以怨香港人天生喜歡做奴隸,永遠只係追潮流咁玩玩下就算,經過今次未來可能無機會再有革命,如果未來仲有機會反抗,我會同佢哋講上一代人點樣放棄同失敗,就好似佢哋成日怨當年英國人點樣賣港一樣比佢地都抱怨下你哋點樣賣港賣佢哋嘅自由
推比Solomon睇啦,真係要加佢入個list
60萬保釋
官:就算被告唔再現場,警員無論如何都唔會講大話,係一個10000%誠實証人
Dead body比人踩成肉醬都未做野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞