有冇人係仆街agency買機票

108 回覆
24 Like 10 Dislike
eDreams出名黑到冇得再黑
幫襯agent唔係唔得,都有好agent
試過誠哥間hutchgo係ok
八號風球都有人覆email

但係市面上同時存在大量伏agent
bee travel都好撚pk 退credit都算 個credit限期仲要係原定出發個日子前要訂 出發日期要係你原訂飛日期一年內
執埋笠
而家除咗誠哥,其他都用返官方
我係退錢喎,佢whatsapp你?
你幾時申請退 咩airline
3月頭,越南航空
退款要等一至兩個月
早幾個月貪平係kayak 個格價網睇Travel go機票平,無做資料搜集就買左,之後要退錢先發現屌原來Travel go係大陸公司叫咩同程藝龍 諗住同嗰10幾個一齊去既朋友講你預左無得退架啦,因為電話打唔通/email無人覆總之就唔會搵到有人聯絡你。
不過我都照係佢個網度禁左自動退款申請,但買既時候講明無得退款的。
無理佢兩個月早個月竟然退到錢
幾萬蚊好彩拎返哂!!!
不過屌以後買機票都係搵返大公司
所以幾時都話直接透過航空公司買機票有保障
不過要平就有風險
Hutchgo 唔使5秒就有人聽電話
誠哥
本身佢比其他貴,無乜人用
講真平時除左天氣問題,都無咩風險
同埋基本問題保險都包
有冇新發展?我都中伏經edreams買機票,航空公司話已退款,但退了去edreams,而家諗緊辦法聯絡佢。我tg gowaygo
外國網站話edreams平時都好難退款,而家咁環境更加唔駛諗,等得到就等,如果佢唔執,已經send email and fb轟炸佢
10日後你收唔收到錢?
有冇試過fb搵真人聯絡過?我今晚搵到,佢話10日內退返信用卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞