港澳辦夏寶龍上台,黎緊香港大難臨頭了

388 回覆
1606 Like 24 Dislike
總之未來好難樂觀,可能第一個就搞循道衛理教會...

中共真係好多衰野
真係要立23條?
出口大跌收少大量美金
耗盡美金儲備買美國貨
幾萬億美金債要還
燒美金維持人仔匯率

點搞香港??
正確的政治理解係換強硬派用來穩定局勢,防止瘟疫引發低下階層反抗,而唔係用來強硬推23條
以老共既習性,同你玉石俱焚都唔會放過你. 點會唔搞香港,唔通仲放生你啊。
由盧偉蔥到鄧小強
再到王志民再到駱惠寧
面對現實啦 搞得仲勁啊點會唔搞
每個都係更加強勢打壓既人,連儂牆已經係好好既證明班狗明顯打壓勁過以前
Hope so....
但點解釋國歌法唔撤
國歌法一早上咗議會,唔會撤,呢個涉及共產黨政治面子問題,本身睇好3月中常委開會,林鄭落台,從而暫緩國歌法,結果會都開唔成,林鄭一係辭職一係留任,繼續拖住香港政治局勢

23條唔會推,現實經濟危機同國際政治圍剿已經好清晰,23條最多用來打嘴炮,應該會係貿易戰第二階段用來同trump講數
港澳辦中聯辦新人更加強更 (玩23條)
再睇下youtube 最近 多左一大班on9藍色KOL (玩文宣戰)

就知中共想全方位同真.香港人玩
咁如果到左七月,都仲未上二讀的話
到下個立法年度會唔會重推國歌法?
支那過到今年先算啦
冇分別 全部都係敵人
點會過唔到呀講真?
區區肺炎,點搞得冧共產黨?
【戰略】【論抗爭資源框架】長期抗爭嘅崗位及分配法
https://lih.kg/1829690
即刻雜種決心攬炒?唔要經濟了?
中共玩鳩完成個中國比香港人管得唔得?
你老母就暴動
是但啦 反正有冇都一樣
強勢溫水
這個是真

支共條路線根本不會改
咁等死啦
【你仲旨意香港政府?】

白宮聯署!
邀請美國疾病管制與預防中心(CDC)出動協助香港應付武漢肺炎,請簽>查電郵>確定簽署>廣傳:
https://petitions.whitehouse.gov/petition/petition-cdcs-support-battle-against-2019-ncov-outbreak-hong-kong

今次聯署要快,唔好再做deadline fighter!
佢玩香港人大家實同你玩到底,香港人會認輸?
有錢果班走哂佬就會既,淨番係香港依班實同你玩到盡,橫掂無樓無錢無女,同你死撚過。

誰怕誰?
係滅共
唔滅共, 獨立後都一樣被搞
換左人唔代表好
換個唔熟香港概人就係想下重手
拆教堂拆祠堂gogogo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞