【HomeOffice到開波】阿仙奴19-20球迷吹水區 MMCXLIV

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
課左金都ban
係咪爺爺入左FIFA做,叫UEFA ban鳩曼城
直接後上爭第五啦
可以上訴
可能比多幾千萬就唔ban
問定先
如果唔係好似上年最聯咁
左問右問咁肉酸
鏝城呢幾年好似都少左大手入貨啦
係咪可以全力爭5 了?
不過都會上訴啦 下季唔會停先
Rodri, Cancelo呢度都成億
仲要佢地冇咩賣人,同埋佢地贊助費係班主既公司比
足協好似講明唔可以左手交右手
不過睇死單野都係比錢了事
鏝啲星走黎跟達sir, kdb in,阿古路in
Jeremy Corbyn @jeremycorbyn
It's disgraceful that the Chinese community have faced increased racism and over 50% business losses since the coronavirus outbreak. I've come to Chinatown here in Manchester, a city that has been twinned with Wuhan for 33 years. We stand in solidarity with the Chinese community.

Corbyn屌人歧視中國人,twitter下面勁多留言讚佢
好多
金錢足球抵死
但係點解曼聯同巴黎呢啲無事?
啲鬼佬點會知啲中國人有幾賤,發燒啪退燒藥過關又有、周圍吐口水想惹埋人又有...唔歧視佢地歧視邊個
近兩年都係70分有第五,但留意返我地由今場開始贏晒先有70分
有錢賄賂咪無事囉
不過試過有隊柒頭有錢買人無錢賄賂就照ban
咁就好,下季已經停就碌柒
愛狗真係要快啲死
博下年啦
咁應該ban鳩左熱狗先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞