【HomeOffice到開波】阿仙奴19-20球迷吹水區 MMCXLIV

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
sickdball
Brooklyn 99
人地係想黎阿
但我廠太窮簽唔起人
未續約個陣25m可以交易
球會都開哂綠燈
阿狗都冇諗過買
中遊阿寧願要幻幻都唔要佢
我係佢都去轟熱狂抽射我廠
等睇踢足一季英超淨係入過阿仙奴波
More
唔好睇的
講乜的
大家覺得如果mary踢得好仲洗唔洗簽upamecano,upamecano最近踢得麻麻,唔值50m
踢得好仲使咩簽,簽完又要再夾
警局查案 搞笑嘢
Reiss Nelson: ‘look at Sterling & Sané’s development. You can see it because Mikel’s drive is different. I haven’t seen a manager with so much determination to make individuals into better players. I have all my belief in Mikel & I think he is going to make me into a top player’.
希望佢真係成到材
我都覺,但係又話賣papa同雷斯,驚到時又唔夠人
下季其實會有太多中堅嘅情況出現
Papa Luiz Saliba Holding Mustafi Mari(假設買斷) Chambers
有成7個人可以打中堅
應該會賣細梅
重用應該會係Saliba Holding Mari
Papa同雷斯又冇乜resell value,其實Papa可以做大後備,雷斯推上一格踢防中
Chambers就返去右閘位
右邊有比比鳥同牙叔,chambers我覺得都係頂中堅位多
唔記得仲有saliba呢個新雲迪克咁應該唔新簽upamecano喇
唔睇好Chambers喺中堅位會有好多上陣機會
踢咗雷斯打防中都仲有4個中堅,如果達蛇keep住打4後衛就會突兩個中堅,變咗兩正選兩後備,講緊兩個後備都係主力踢本土盃賽同唔知仲有冇得踢嘅歐霸,第5中堅真係要等傷咗2個先多上陣機會

悲觀啲睇如果下季冇歐霸,4個中堅已經夠晒用有突,理論上少啲場次傷都會少啲
右邊仲有唔知會唔會免簽埋嘅借將Cedric
牙叔如果踢唔掂中場嘅話,可以試下踢返左閘,牙坦同T子都易傷,佢實有得踢,如果連左閘都踢唔掂嘅話就係咁先,分分鐘坐到賣埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞