初哥如何買入高息投資物 Interactive Brokers 教學[八] 終極新手教學上集

243 回覆
140 Like 38 Dislike
支持
梗係唔係同一人啦。
魔術師識佢老鼠,如果現實識得佢,當年一定係受全班同學孤立及欺凌對象。
40叔是我同學
屯門會計?應是其中一個收租仔
我加多句,以前有句叫“票投社民連,食窮民建聯”
如果我拍既幫到你,你咪當拎完著數再負評,我ok 架喎
稅貸加信用卡循環貸款 借錢 買入公用股存入ib
小弟一路都有睇你啲片, 獲益良多

都係嗰句, 知識無分顏色, 負皮分享投資知識嘅片黎做乜
(明顯錯到暈嗰啲另計)
拍片搵唔到食?咁 youtuber 咪個個開善堂?

只係提你一句 你捧佢呢D 人 同幫襯藍店無乜分別
Youtuber 都唔係靠廣告啦

出書

有贊助

講talk

Sell 野

大把野可以搵錢

都係嗰句 爭氣D 唔好捧呢D 藍絲啦
藍老闆唯一贊助可能係外國勢力,IB,見佢成日介紹用 IB
三隻蝦
哈哈哈

爭氣D, 不如你去對付真惡藍啦...唔夠膽?
皮老闆幾時教用日元填美金draw美金出黎低息買樓
以下兩條片合埋就有.

彽息日元填美金/HKD
https://youtu.be/miIqtCi2KsM

點提款出黎
https://youtu.be/bUQOnK3mLeo
係喎! 可能以後唔番得大陸食酸菜魚...
不過IB 咁耐都無比過錢過.

反而UBER 就送過一兩程比我.
有睇皮老闆既片
但格黎po驚現皮老闆在youtuber賣港名單
是咩是
點選ETD/bonds
要睇D咩?
搭單一問,咁有冇方法可以計到自己最多可以用margin draw 到幾多錢出嚟呢?
咩黎??? 比條LINK 看看?

賣港....咁大獲, 唔知賣到幾錢, 買賣差價大唔大, 會否爆孖展.
睇佢有冇錢還...會否執

建議老土D 去書局買風中追風本懶系投資法睇

如你毒L 唔出街, 有網上書, 分成比風兄高一點.

拿, 佢係黃0既, 幫得安落.
睇AVAILABLE FUND, 非常容易.
我見有d大企bonds都有4里息
會否有伏其實
留意年期...
可能幾十年, 你肯定佢唔會執?
好開心!!!
我排名高過女版劉以達carmen ho! 仲高過民建聯....
有道理
雖然大家政見唔同但唔係無腦鳩屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞