GoBuyShip GBS永不錄用

132 回覆
27 Like 16 Dislike
得啲auto reply
講個笑話
支那共產黨
曱甴近平

唔獨立換邊個都冇用

Btw 祝巴打早日收貨
係咪會收到email叫你去攞貨?
我見到訂單狀態係可取貨但係我冇收到email
唔知去唔去拎好, 驚白行
Bns, 我31/1到usa倉, 1/2 入庫+出庫,到宜家11/2 到未有消息,唯有耐心等
都係分享下我個情況啫
CS應該唔LUN覆你
間野其實本身好少單好撚細 我年幾前揾集運買Mandarake野得佢個地址無比Mandarake紀錄做集運公司(Mandarake唔寄集運) 佢個網真係好撚癈CS態度又唔憂做咁 買過十幾次前排煩撚到決定mandarake都唔撚買算
呢間野 我31/1收貨 一直無更新 但上個星期六無端端就sd email話係香港拎得 比d時間佢地啦 反正搵佢都唔會覆你
有啲師兄講話試過電郵都冇,自取點打去搵佢叫佢去拎貨
所以都答唔實
啊大大都唔L見左

香港獨立
唯一出路

多謝絲打承你貴言
撳爆個F5都見唔到轉狀態
佢有冇寫到貨日期係幾耐左右
你都頂到佢十幾次
係愛啊定責任啊師兄
真好我都想做下一位幸運兒
GoBuyShip你係唔係請左個Facebook打字員
點解個post可以咁精神
講野唔199999
搞到我都要比個Like你
最仆街係cs唔應機 你同我講住太多貨可能變左倉底或者已經叫左日本同事check check都好 但佢乜都唔應
我張單仲要有部分係幫人買 唉
我問過佢哋CS 佢哋話人手唔夠所以未update嗰網嘅status 但其實件貨一收就送黎香港 所以可能師兄你啲貨其實已經黎緊或者黎左香港 我都希望我嗰啲係咁

宜家間間集運都爆 唯有畀啲時間啦
佢Facebook講左話之前個啲變左倉底貨
後過我個啲全部拎埋添啦
咁你呢個唔係正常情況 又真係佢哋唔啱嘅 不如你試吓打去同佢哋講 要佢哋處理左你個case先
要搵到佢地先得問題係完全搵唔到
打手打到咁明顯
Ching 樓上仲有啲case同我差唔多,要唔要都覆一下話佢哋係打手?
我就仲未收到bns 的貨,咁我話你同樓主係 bns 打手都得啦
好心分享下情況,成班 cls 係到捉鬼
真係好撚垃圾 等勁耐都冇update
師兄我啱啱打左去CS 佢話佢哋宜家清緊舊貨 31號嗰啲都清緊 我不如你宜家即刻打去問吓 佢會即刻幫你check嗰status
係無得揀啊ching
佢都係講下笑啫 放鬆啲啦年輕人
巴打 你搵唔搵到CS 希望你啲貨快啲到有得用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞