GoBuyShip GBS永不錄用

132 回覆
27 Like 16 Dislike

我屌佢老味,我件貨31號收,2號入庫同期比出錢,到而家都未收到任何通知
好多遲過我既人已經係香港收埋貨
點知今日聽到CS講話一直出新貨,舊個啲一直係入面唔理
我屌你老母臭閪咁撚樣做野架?
得閒欣賞下佢地個Facebook 講野19999
啲野未搞掂仲話賣咩良心價產品
做好自己啲野先好唔好啊
放假又唔講 個個On99唔知做咩
我唔洗你學足BNS咁好,但你做野正常啲好唔好啊
「另外,請LIKE一下Facebook page, 有任何更新消息都會在FB上公告.👍🏻」
Like你老味咩 咩都唔update 仲叫人like

大家千其唔好用 屌
好撚燥
推 苦主。 仲有個tg channel 做乜鳩

幾時出貨比我。 集合訂單一直唔update
係倉底啊我地啲貨
Ching
我O的貨都係咁上下到倉,不過今日最後一件都收到了。
佢地個SYSTEM 有時到左都睇唔到,但係其實己運左來香港。
有O的送埋上門都冇收錢
可能真係太多人太多貨,我問問題佢地都未必覆得到,
俾多少少時間佢地啦,

BUYANDSHIP,反而一早睇到貨到左倉(11日前),但係一件都未收到。

所以我個CASE,就冇話邊個好O的。
但GOBUYSHIP 係亂O的,不過起碼收到貨。
比多幾日佢地囉。。。。
可能真係太多貨啦
我日日都比緊時間佢 我冇催佢
BNS佢Facebook有得睇下我啲貨未到但知道佢做咩都安心啲
我淨係知佢而家將我啲野放左係倉底但繼續收同出新野
無良啊
buyandship 我有一件貨2月4日到倉 到今日11號 成個星期都未撚入庫
問左cs幾次 完全冇人理 on9
我估其他倉都係咁,
BNS有得睇,咁你都收到佢地個EMAIL,
的貨一地都係,亂晒。

GBS我本來預左有的收唔到,
預報自動取消埋。。。。
點知過2日自動送上門仲冇收錢。。。。
我估佢地真係太多搞亂左。。。

俾多幾日佢地囉。。。。
D貨放咗係倉到超過一星期都係冇Update
個CS兩日都唔應機
咩Update都冇
我D貨連重量都未磅...
我係好多件都冇磅,
但係多左一個新ITEM佢地加的,但有重量,
最後CS 叫我唔好理,俾錢就會送來。

結果最後有都有送晒(分幾次),
有O的收少左錢,
有小部分冇收錢。

見佢地又要行多幾次,又少收錢,
我估佢地唔想的。
希望啦, 我而家連CS都搵唔到, 尋日朝早搵到而家都冇反應
cs唔覆email, 買家都唔知咩環境
玩開雙11 , 感恩, 貨量大, 唔見貨, 一係件貨壓底, 遲來先上岸, 情況多數出現,
要等佢清一半貨,  等班人去搵番件貨比你.
將會出一張補寄名單比班苦主.
上次等咗2星期先補到貨比我.
回下我都有用GBS
件貨係最早簽收
因為屋企口罩存量唔多
所以日日LOGIN, 但都未見佢入庫
明白大家都買, 一定好多貨
所以就等啊等
今日終於磅左
我唔知道之後要等幾多日先會可以去自提點拎
但今時今日全部港人都係靠自己買口罩
或者集運做得唔好, 但矛頭一定係香港正苦
比左9日時間佢地依然未update收貨,算啦我當啲口罩唔見左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞