王維基親往台灣買口罩機,回港生產口罩

309 回覆
1569 Like 8 Dislike
【終極封關策略】醫護罷工告一段落,唔代表我哋無計可施
https://lih.kg/1868429
希望小英幫下手
香港政府1997年之後已不存在
我諗應該係 non-sterile vs sterile 嘅分別?
wikiwiki
我諗 Ricky Wong 真係寧願打逆境戰
(亦都係佢最擅長,猶如當然 vs 香港電訊 IDD)
做返相對自由而又有良心嘅商家就算

做特首,有好多掣肘,又要接好多「order」,
曾蔭權同埋黃仁龍當時都頂唔少
李生你都出出手啦
政府唔係呀,唔止冇做,連講都少講垃圾政府
E+全港有難
邊D人真心愛港
邊D正識撈油水戲都唔做
HKTV 誠哥
當年無牌比人睇唔起Hktv仲笑佢轉網購
結果捱左幾年蝕錢 依家香港幾乎最top本土網購
係囉,我諗大家要認清個各種口罩製作分別,做唔到個效果,只係係mihk個聲勢就
佢20萬當買個廣告都抵哂啦

買個口罩機,未必真係實踐到,但首先曝光率又推高,新聞自動報佢依單野,同時受眾又多左
搞得黎咗啲病毒都冇曬啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞