做過zara一年,你問我答

113 回覆
1 Like 0 Dislike
係咪真係可以十五日出到貨?

你既意思係online shop ,如果係答案yes
想做 但皮膚都唔係特別好
想做 但皮膚都唔係特別好

去in下囉又唔洗錢既,我皮膚都好麻麻
係咪一定要靚仔先請?
有無暗瘡仔/女?

未見過靚仔靚女做
利申:柒頭

我果到唔少喎 女有啲仲幾大波
仔就反而冇乜真係又高大又靚仔,我果到有個又高大又靚仔仲好nice,勁多女接佢收工

你邊間?times ?
係咪一定要靚仔先請?
有無暗瘡仔/女?

未見過靚仔靚女做
利申:柒頭

我果到唔少喎 女有啲仲幾大波
仔就反而冇乜真係又高大又靚仔,我果到有個又高大又靚仔仲好nice,勁多女接佢收工

你邊間?times ?

邊間唔答啦
諗住新年辭職做zara
但我冇零售經驗 依加最驚係唔敢大膽
同埋英文差 驚morning meeting叫中我去示範點sale
依家返中環有時食lunch聽到zara d sales講d術語大大聲就覺得柒
諗住新年辭職做zara
同埋英文差 驚morning meeting叫中我去示範點sale

你原本做緊咩,做乜無啦啦做sales
做ft定pt ,新年應該會忙到仆街
英文識啲基本野夠啦,morning meeting就要睇係邊個有啲好hea好開心,有啲可以開成半個鐘
依家返中環有時食lunch聽到zara d sales講d術語大大聲就覺得柒

有咩術語

有咩術語

果d西班牙語
當年我都做過zara 依家聽返真係柒到喊
例如 冬天返camion又凍又早起好辛苦
返貨就返貨啦
仲有咩taras rebajas burros
做左3年 1早resign 左

有咩術語

果d西班牙語
當年我都做過zara 依家聽返真係柒到喊
例如 冬天返camion又凍又早起好辛苦
返貨就返貨啦
仲有咩taras rebajas burros

原來係依啲 我一開始聽都r哂頭
不過好似係公司一定要咁講
做左3年 1早resign 左

做到3年都幾勁喎 因為ft我覺得都幾伏
都唔係既,慣左就覺得無野,但係真係好辛苦,同埋升職唔係講你做野勁唔勁 ,識野多唔多,係講你識唔識人同擦鞋,所以先唔做,仲有個垃圾HR Fxxny,一日有佢係到都唔會升d做到野既人
都唔係既,慣左就覺得無野,但係真係好辛苦,同埋升職唔係講你做野勁唔勁 ,識野多唔多,係講你識唔識人同擦鞋,所以先唔做,仲有個垃圾HR Fxxny,一日有佢係到都唔會升d做到野既人

岀黎做野係咁架啦 不過我都聽啲ft講辛苦,ot到痴根

Fulltime OT 有冇補鐘/假?
我有fd話長期請人,見佢有8日假都想試下入去做

OT唔會有野補 12月尾減價祝你好運啦
d衫質地係咪好差
諗住新年辭職做zara

示範點sell個個都要 一人拎一件新貨介紹
英文就唔使啦 你估zara會請成班大學畢業咩
月入幾多?
pt 幾錢一粒鐘?

依個我唔太清楚,不過o一兩個鐘就一定冇,如果真係o得耐而你聽日又要返既就會比你遲返
係架keep住請,一個同事resign好快又黎一個
d衫質地係咪好差

個人認為u記質地較好
諗住新年辭職做zara

示範點sell個個都要 一人拎一件新貨介紹
英文就唔使啦 你估zara會請成班大學畢業咩

係囉唔洗咁驚 鳩fingfing is ok
月入幾多?

我pt唔知,不過sales黎講好似唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞