做過zara一年,你問我答

113 回覆
1 Like 0 Dislike
做過幾日炒散 見到d parttime係倉到吹水 好撚多是非

呢間既炒散點搵 以為淨得part time
Parttime點入行

我果時都係啲搵工app見到,佢應該keep住請人,一個同事resign左下個星期就有個新
你睇男裝定女裝?

男,所以都冇乜女同事
但女裝又多是非
係唔係好多女同事 好多是非之類?

女裝聽聞都幾多,所以有時同果邊同事吹水佢地話做得唔太開心,好羨幕我做男裝
做過幾日炒散 見到d parttime係倉到吹水 好撚多是非

呢間既炒散點搵 以為淨得part time

我都想知啲炒散點黎 之前返工成日見到啲唔知乜水
試過買皮鞋有花痕,個staff入房話拎過第二對比我,一睇條花痕一模一樣,擺明昆9我,當時真係好想叫佢兩對拎曬出黎比較下 ,睇佢點收科,最尾都係算,費事side我時間
試過買皮鞋有花痕,個staff入房話拎過第二對比我,一睇條花痕一模一樣,擺明昆9我,當時真係好想叫佢兩對拎曬出黎比較下 ,睇佢點收科,最尾都係算,費事side我時間

昆鳩你其實好正常 唔啱咪refund
依樣野zara就幾好,成日見到人幾千幾千咁re
做過zara 暑期工
係港島旗艦
個阿head 係扮野mk
然後一堆是非mk 妹
男既一係gay 佬一係狗公

女裝聽聞都幾多,所以有時同果邊同事吹水佢地話做得唔太開心,好羨幕我做男裝

聽講通常做服裝呢d 都好多八婆是非
之前有朋友做F21,做左一星期就頂唔順
做過兩年
的確係垃圾工一份 不過我做得幾開心既
點睇d ma1 褸
做過zara 暑期工
係港島旗艦
然後一堆是非mk 妹

我果度情況冇咁嚴重

聽講通常做服裝呢d 都好多八婆是非
之前有朋友做F21,做左一星期就頂唔順

其實邊行都有是非架啦,不過服裝零售依啲9成人都食煙飲酒去蒲
做過兩年

巴打ft?我都覺做得幾開心,同事都幾好,但pt人工好低 我果時基本上做既野同ft一樣有時又ot
點睇d ma1 褸

冇咩特別,都算幾多人買
做過zara 暑期工
係港島旗艦
然後一堆是非mk 妹

Zara有暑期工??
幾年前我想搵暑期工,我in full time但做左兩個月閃人
做過zara 暑期工
係港島旗艦
然後一堆是非mk 妹

Zara有暑期工??
幾年前我想搵暑期工,我in full time但做左兩個月閃人

咪差唔多
係咪一定要靚仔先請?
有無暗瘡仔/女?
做過兩年

巴打ft?我都覺做得幾開心,同事都幾好,但pt人工好低 我果時基本上做既野同ft一樣有時又ot

我都係pt 13年開始做
pt人工正常啦 ft都係得12-13
不過pt無佣分 所以全舖都知我唔會幫手跑數
係咪一定要靚仔先請?
有無暗瘡仔/女?

未見過靚仔靚女做
利申:柒頭
係咪一定要靚仔先請?
有無暗瘡仔/女?

未見過靚仔靚女做

堅定流呀屌你
係咪真係可以十五日出到貨?
係咪一定要靚仔先請?
有無暗瘡仔/女?

唔係,有但比較少同埋爛得唔係好嚴重
做過兩年

我都係pt 13年開始做
pt人工正常啦 ft都係得12-13
不過pt無佣分 所以全舖都知我唔會幫手跑數

pt人工周圍都係依個價 ,我分分鐘做得仲多野過ft所以先嫌低,啲ft 做online shop既數永遠唔夠我多,成日話pt唔洗要咁多過啲黎啦 不過新年有利是的確幾驚喜
係咪一定要靚仔先請?
有無暗瘡仔/女?

未見過靚仔靚女做

我果到唔少喎 女有啲仲幾大波
仔就反而冇乜真係又高大又靚仔,我果到有個又高大又靚仔仲好nice,勁多女接佢收工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞