我係星夢遊輪上面

221 回覆
529 Like 147 Dislike
咁既環境仲上遊輪去玩,真係服左!
係香港人唔會介紹隔離14日
冇話唔得呀,你鐘意去武漢都得添,依家個個都係屌緊樓主冇防疫意識,總之仆街唔好喊啦
內你老母閪地人呀,最好既道歉就你搞掂晒成船人,包括你自己呀垃圾,累人累物
你有咩資格講咩光復香港,時代革命呀屌你老母
道你老母

死係船上面咪落黎呀

世界夢號約30船員有病徵,未得衛生署許可不准下船
How come the shipping company is so on9, knowing that 3 ppl were confirmed with WARS but still admitting new customers.....

They should bear the legal consequences
冇話唔得,玩完有事唔好喊就得
佢有喊咩 佢都話願意隔離
乖乖隔離14日啦
武漢封左 鍾意都唔去得 但台灣冇封香港人
喺香港地依家係冇後果

法治都冇
咁咪得囉,唔好累到其他人,乖乖隔離
知唔撚知呢隻病毒離開人體仲可以生存5日或以上(光滑表面12個鐘),最長潛伏期成20日,你要上船就搵政府俾錢隔離21日啦
點會前一班有3個人確診,冇大清洗同隔離就即刻接下一班。事已到此,全艘船既人隔離啦。
願意隔離都要有人協助隔離,依家咪前線醫護喊囉
員工出晒事呀

樓主保重
唔止係搞亂晒兩架船

係同一架船上一團人同下一團人都搞亂左
屌,去邊根本唔係重點,你竟然回我武漢封左,你真係弱智唔係扮架喎,笑死
咁撚鐘意玩咪係船上玩多14日囉
屌你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞