Virtual Youtubers討論區(14)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
坐車多數用youtube premium 背景聽
頭先講到喊熄MIC 慘

https://twitter.com/uchikubigokumon
琴日有見改做e種閉門幾有趣既
個應對係幾有趣既
但始終都係差d,對表演既人都唔好受
本身因為改左身高設定同今日啱啱先收到上頭取消嘅消息已經好不安,結果都係唔小心同官方消息的時間撞左忍住忍住都係喊左少少出黎雖然我自己都想暫延,但聽住佢咁樣真係心痛囉!
https://www.youtube.com/watch?v=FsMFzqX-pRg&feature=youtu.be
mayuyu e排都轉左好多
之前佢有提過下黎緊有佢搞既活動,唔知係咪就係e d同人合作
定真係大d既合作event
另外一到3月都愈黎愈多e d合作,大活動預告
2434 e邊係咪忙完所以先黎料,個氣氛幾好咁
之前先做完手術,完左應該開始活躍返
加上今年年頭一堆搞手都要参加zepp
大活動係少左
https://twitter.com/Inajun2434/status/1233031353437786113?s=20
しぃしぃ玩鳩老師扮力一比簽名佢
今日有1期生
29號有近50人既splatoon大賽
1號有30幾人既mc解謎大會
時間上都差唔多,多左班新人,但未有機會可以交流
聽親雜談好多人都係靠e d活動先第一次同其他人講野
大部份都係怕突然搵人唔好意思,唔係就怕生
聽日到佢開感想會,仲唔比人質問
真係唔係個個好似星川依類咁可以咁主動出撃
riri真係好衰
係咁唔出聲偷笑

真係個個禮拜都有人唔舒服
舞元又係
仲要一齊打邊爐
我唔想ド葛本社變邊爐家族呀
咁岩關夜見事,佢琴日生日wixoss爆盒有個人sc話佢武漢肺炎好翻,chatroom同佢都嚇親
上個禮拜hakase生日,夜見送左張disney1日票比佢
家下東京disnay咁岩要關,計埋肺炎未完,唔知幾時先去到
應該都係兩個人一齊去
咁岩關夜見事,佢琴日生日wixoss爆盒有個人sc話佢武漢肺炎好翻,chatroom同佢都嚇親
上個禮拜hakase生日,夜見送左張disney1日票比佢
家下東京disney咁岩要關,計埋肺炎未完,唔知幾時先去到
應該都係兩個人一齊去
次次賣到唔夠貨
合作咁賺點會咁快唔合作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞