Virtual Youtubers討論區(14)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
改住咁多先要加打多版仲得
https://hiyoko.sonoj.net/schedule/
非官方更新既直播時間表
我覺得個人勢果度一定加番蛋蛋會長落去
打少咗個 要 字
會長轉生背景係特別,但又未去到可以代表到個人勢下次可以加返既
好唏噓

白組幅圖
自爆到咁真係得啖笑,
回想返.live既周邊,活動既入場費仲要係咁多箱入面最貴
新post留名
新人留名
LM
話說個介紹入面好多人都收晒皮
所以加左其他人
好奇問個問題
大家覺得最理想既Vtuber應該係點樣?
當年既遊戲部比人話過係最理想既vtuber
暫時睇就係himehina果種
呢條問題都幾難答
我覺得最理想既Vtuber係不論做生放定做短片勢都做得掂
做直播嘅話執留言嘅能力高 , 俾觀眾覺得同V互動性高
另外好多人都覺得V只係一般生放主披層皮 , 實際上係咪V冇分別 , 平時做嘅都係youtuber/終藝節目玩過嘅嘢
所以我覺得V明確咁運用到V嘅優勢做到V先做得比較嘅嘢 , 令人感覺到V唔係「純粹披層皮嘅youtuber」就最好
唔單止3D , 連2D都可以玩得好
2D雖然冇可動性咁濟比3D做少好多嘢 , 但因為咁所以可以一個人玩幾個皮
或者同一個皮同時幾個人玩 , 可以將皮嘅劣勢玩到有趣
我睇嘅V唔多 , 我覺得我睇嘅V入面最理想既V就係2434嘅委員長
其他例如HH , Omesis同花生兄妺都係做得好果班
燦鳥ノム個張畫得好靚
好似離離咁
rin fam 要準備定肝
隨時有時夜晚開LIVE玩天光
https://www.youtube.com/watch?v=U_Fe0ICGNdc
佢對上一次直播玩ark己經係2018年

av封面

btw,返到日本未
尋日好似返左日本
完全接受唔到阿祭中之人係咁樣

把聲key唔到落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞