大家千祈唔好喺一間叫Oh Medical嘅網買口罩 (長文)

195 回覆
163 Like 1 Dislike
想問下PAYPAL REFUND成功既手足,
你地有CASE NO.之後隔幾多日就REFUND成功??
交易日期 2020年1月31日
賣家名稱 Oh Medical Corp
交易 ID  

查看個案詳細資料

接下來要怎樣做?

賣家預期會在 2020年2月17日 前回應並提供所需的資料。收到賣家的回應後,我們就會與你分享相關資料。如果我們需要你提供其他資料以解決個案,亦會聯絡你。

你可在「調解中心」查看你的個案狀態。
感謝你對 PayPal 的寶貴支持。

咁我係咪要等到2月17號左右?
等啦 我都等緊
好的
要等10日
我係等到15號,平時通常要再提交資料,再上去審查。而家對方無回應過,直接退返款

等十日就成功咗
成功refund多謝樓主
多謝您耐心等待我們審核此個案。我們已結束此個案的調查,並決定您勝訴,因為賣家未有在限定時間內作出回應。

我們已發出 $72.52 USD 的退款給您。如果您使用信用卡或扣帳卡付款,金額將會退還至您的信用卡或扣帳卡。退款最多需要 30 天的時間才會顯示在信用卡月結單上。

我1月尾都幫襯左一間叫做Goldmedicalsupplies 既網,又係遇到咁既情況,買左成4000幾蚊港紙...要等card center查單......大家千其唔好中伏呀!

https://www.goldmedicalsupplies.com/
成功收到refund 啦~ 繼續集氣 ~
Thanks for your patience during our review of your case. We've decided to close this case in your favour since we didn't receive any response from your seller with the required timeframe.

We've issued a refund of $299.39 USD to you. If you paid with a credit or debit card, the amount is refunded to your card. It can take up to 30 days for the refund to appear on your card statement.

我仲等緊
Refund 成功!
我都得咗啦
推一下先
有PayPal唔驚
退款已入信用卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞