大家千祈唔好喺一間叫Oh Medical嘅網買口罩 (長文)

195 回覆
163 Like 1 Dislike
幫推
銀行dispute呀...我唔係用paypal俾錢
我用paypal比咖,但而家試下打去card centre問下先 好驚2000幾蚊凍過水。。。
而家點樣?
點解唔成功? 我買左七千幾蚊😫😫好危喎
嘩...Ching 好勇..你幫埋人地買?
銀行查緊單 預幾個星期
係啊,幫人買。
話說今日我諗住再用信用卡買野,點知比唔到錢,打去Card Centre問,職員話我幾條USD數on hold緊,授左權🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 就係USD 602兩次,頂 上次個網站明明寫ERROR,嚴重懷疑而個網呃人! 我問職員可唔可以Cancel個Payment,職員話要14個工作天 授權先會失效,但如果怕資料有外流機會,可以CUT卡,最後CUT左張卡🤦🏻‍♀️ 希望PayPal Refund到,如果唔係就血本無歸

Same here
彈左咩AVS mismatch 而家諗返應該係引你無限次授權過數比佢
但我打去銀行 佢話無得係我地呢邊cancel payment
只可以靠銀行查單 查到間野有問題先會cancel
嘩屌間野咁撚癲 我都鄧你擔心。。。希望咁多人一齊喺paypal report 可以集氣成功
苦主大聯盟
多數假,因為我見其他美國supplier反而係話冇n95貨
之前都係個美國網訂咗批口罩
後尾佢話出唔到貨會refund
但等咗一個星期都無覆過
都淆到仆街

好彩最後真係有refund成功
以後上網訂野都會查清楚先
咁大間公司, 用 gmail
巴打, 你係 paypal refund 成功?
yes
佢個 website 都死死地.
而家先睇到呢個post
買咗10盒 600幾蚊hkd準備PayPal投訴

有巴打成功refund未?
巴打paypal揀邊個舉報類型?
收唔到貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞