Octopus on Apple Pay 等候區 (13)

1001 回覆
9 Like 51 Dislike
龍運部機係中銀香港結算
你諗你啦
我就用現金啦
搵張龍運貼紙遮住支銀logo就算 以為冇人知
支那寶,wecheat
因為所有廣告材料如果有 Apple products, 都要同 Apple 申請同 approve, 否則 Apple 會告你侵權, 大公司又懶申請嘅一定唔敢博
三月又過咗14日
點解倫敦可以統一晒一部機Read晒Contactless同Oyster Card但香港乜都冇仲要喺隔離加部大陸機Scan支那寶柒到仆街
係咪唔用得apple pay個express transit?
各位好耐沒見, 估唔到2020年3月都仲未有得用,希望真係13.4有吧🤨
要有 Apple approve 先用得
Express transit可以揀信用卡呀
要 Apple approve 㗎, 未 approve 你 set 完都係用唔到
渣兜張scsc加到
都話 set 完都用唔到 Express Transit 㗎
例如九巴套 system 未比 Apple approve, 你隊部 iPhone 落去都係要你 scan Face ID / Touch ID 的, 即係冇 Express Transit
即係狗巴就算擺埋部機出嚟都唔等於用到?
佢擺部機出嚟同有冇Express Transit冇關係
整Express Transit要同Apple傾
好似TfL咁 同Apple搞咗好耐先出到
好多人都誤會,但我問下就被負皮
宜家傳最快18號開始出新機, 咁即係13.4都下個星期有?
請問 SE 腥左 iOS13 用唔用到 check 8仔 Balance 同 tranfter 8仔?
No
9to5Mac話13.4會同SE 2一齊出
所以應該都係今個月內
之前話se2就算真係出都係月尾既時
所以13.4應該唔會下星期就咁快出
13.4係你個人願景定發夢見到
唔該晒
咁用返6唔開部新黎用了
用到 Apple Pay, 但冇 Express Transit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞