【武漢肺炎】傳引發中共高層權鬥 習近平李克強會議上曾爆激烈衝突

221 回覆
192 Like 12 Dislike
我都以為係
大妓院寫話維尼唔想親自簽做中共大罪人
你一個人搞無用

你要聯合其他將領一齊搞先得
但支那人最興玩 督灰
分分鐘你想搞果陣, 其他將領就向習近平 督你灰, 整死你, 再坐你個位
仲未計 大陸有政委呢樣野, 專門監控將領, 是中共獨有既野
係咪李克強逆襲製造生化武器
更衣室潮文出黎未?
幫推

唔好意思 謝一謝位

和理非 手足 家長 學生都請入黎

tg 支足channel
https://t.me/materials201920

同時希望有更多家長加入
之前都傳過二人不和啦
咪又係做到宜家…
嗯 最初意屬佢 但佢上位太血腥啦
亦有太多黑材料 最後比習上位 佢未想政變囉
有幾次好凶險下㗎
但你看看佢都唔洗死
個仔仲自由自在
派系野 係中共 鬥不完
大陸狗咬狗我地買定花生等睇戲啦

借位
[行動post] 武漢肺炎係上天賜比香港人打爆港共嘅機會,做嘢啦!!!
https://lih.kg/1838198

我要真.雙普選

雜種真係好癈
在2020年武漢生化危機時李克強是用這根鐵棍報復了習近平
我都想問下有冇往死裏打
我係黎都係為左睇潮文
中共:非常無聊
李克強:「在人大會議上習近平常常痛罵一些年輕共產黨員,這在正常不過了,不過也有黨員被激怒的時候,記得在武漢肺炎檢討會議的時候,習近平聽到肺炎疫情擴大很不自在,回到會議室用蜜糖罐怒砸一位才進入武漢市委的共產黨員,當時很多黨員都已經無法容忍習近平的所作所為,在加上那些常被他欺辱的黨員無法阻止一幕發生了,至少有10人群毆了習近平,你可以想像被10人群毆的滋味,在一旁的韓正更是拍手叫好,不停大喊:『給我打,把他往死裡打!』當時粟戰書、汪洋這兩位大佬並沒有參與這次毆鬥,他們也沒有阻止好像一切與他倆無關。」
李克強:「在人大會議上習近平常常痛罵一些年輕共產黨員,這在正常不過了,不過也有黨員被激怒的時候,記得在武漢肺炎檢討會議的時候,習近平聽到肺炎疫情擴大很不自在,回到會議室用蜜糖罐怒砸一位才進入武漢市委的共產黨員,當時很多黨員都已經無法容忍習近平的所作所為,在加上那些常被他欺辱的黨員無法阻止一幕發生了,至少有10人群毆了習近平,你可以想像被10人群毆的滋味,在一旁的韓正更是拍手叫好,不停大喊:『給我打,把他往死裡打!』當時粟戰書、汪洋這兩位大佬並沒有參與這次毆鬥,他們也沒有阻止好像一切與他倆無關。」
大紀元?又想幫中共洗白?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞