突發!突發!阿布泰老細需要手足幫手!!!

645 回覆
519 Like 6 Dislike
關你撚事咩
屌你老母
人地一早講左, 你排得即係接受左.
啲口罩人地真金白銀買返黎, 想點賣咪賣囉.
呢條藍屍8婆戴左口罩都見到佢塊面生哂野,紅色一撻撻咁

直播到1445見到班藍屍俾人屌走果刻好舒暢

老細最尾果番說話好應景,辛苦哂
收嗲啦傻鳩
手足好波
根本得廢物藍先買唔到
排咁長 後生彩你都傻
買唔到咪嘈
要將呢班死廢物貼街招
咁撚唔要面
不如調返轉
你日日返醫院打工 on call 36
啲醫護冇口罩留係屋企
佢哋依家先開始搵
周圍都冇
點解唔幫佢解圍?
佢喺入到咁多就係賣到咁多
冇可能由null變出嚟架嘛
班blue objects咁都仲要圍佢
點解幫佢解圍係唔啱?
有朋友做入境前線都唔夠口罩用 好心廢老體諒下
排十粒鐘都好啦 唔鐘意咪唔賣俾你囉 on9
唔鋸咪請兩日假自己飛去其他國家買囉
人地facebook 一早講左每間鋪100張籌留 比醫護同前綫,同埋係3M 黎,唔知頭唔知路咪亂鳩咁屌,佢亂改規則就話者
仆街政府要配給,又話好撚多儲備,捐哂比大陸
唔係唔岩 唔係必要啫
打開門口做生意
同客仔鬧交 關手足撚事咩
搞到而家賣口罩有幾神聖咁
根本明賣明買
自己搞店D屎佢
識體諒人就唔係藍絲癈老啦
五點,現場情況OK
大家幫手宣傳下,ig,fb,tg,Twitter 同你身邊既朋友。

要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份
https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china

新白宮聯署:計劃香港雙普選
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-kong-universal-suffrage-plan

加入工會
https://www.facebook.com/國際聯署簽名師工會-102713011251265
我話廢老咋 on9

人地做生意,賣比咩人先又關你撚事?
你唔去屌藥房賣$798一盒?

建議你多啲留意時事,少講啲廢話
嘩!我屌你老母臭閪丫

你肺炎死啦你
嘩你老母閪咩
指明俾手足買嫁
On99
有2個罩俾你 是非不分
我就無咁撚偉大救班垃圾藍屍
懲教每日生產5萬口罩都唔夠用....真係唔知d 儲備去左邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞