突發!突發!阿布泰老細需要手足幫手!!!

645 回覆
519 Like 6 Dislike
個老細咁瘦
做生意洗撚你教咩,鍾意賣俾邊個咪賣俾邊個囉
商場冇保安架?

連登都咁多弱智
喺金大仙區玩嘢
班死廢老係咪想死
對住呢啲仆街最簡單就係用群眾壓力
個店員大嗌
「每人只可以買一盒
呢位客人話要十盒,我哋只會賣一盒俾佢
請問後面有無客人會讓自己個quota俾佢?」
後面嗰班一定屌到佢走
如果包裝寫住支五大訴求,缺一不可會唔會好d
無事就好了
聯署要求美國將普選納入第二階段貿易協議內容,十萬火急,尚欠5000個簽名

記得廣傳,唔好簽完就算

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
你依d心態真係同d 藍絲無撚分別
佢以前做海關, 孱極有限
我都排左4個鐘la 老馮俾佢買到咩?唔叫360賣俾佢
點解唔鬧政府,鬧有良心商人。
滿口歪理的人,這就是中央教育。
幸好香港大多數人都係正常人,所以才赢得區議會選舉。
請滿口歪理的人,認真反應是否要香港像武漢,如不是請放下自己固定思維,接受新世界,否則不如你回歸大陸,免除痛苦。
有一個自私藍屍負皮我

我想講人地做生意,衰啲講句買嚟抹屎都仲得

反而政府又唔撚敢屌,政府先有責任幫市民
攞住一個黑警嘅人頭可免費換十盒口罩
你估聽日班黑警重喺唔喺度
出公海都開戰
咩事
所以話班仆街藍絲癈中係只可利用 永遠都唔會connect到
理念同價值觀根本唔同次元
利申:非分化
藍屍狗搞到阿布老細離開海關
今時今日仲有面包圍佢拎口罩?
藍屍黑警呢d垃圾真係死撚哂去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞