[神期大帝勇敢神駒] 一月廿九日谷草九場賽日討論區I

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
屌 聽日馬會原來唔開
有2樣野係長(部)投注站裡面既人必有既特徵。第1就係個頭勁多頭油同頭皮,第2就係佢地行過你身邊會有陣好霉好up既味道。有陪份直頭係發臭味道。d阿叔好中意揸住幾罐獅威一路睇波/馬一路隊,又r春袋又r屎忽。(千奇唔好用馬會用魚絲吊住既筆,班友r完屎忽又攞支筆填飛,勁多毒)。馬會有d座位既,坐係度果班人好似受左幅射咁既,有d隻耳仔生到有自己半個頭咁大,重大個一隻手掌攤開(跑馬跑到最後幾百米時,條友肉緊得滯成個人企起身係到嗌,1起身佢個頭同2隻耳仔加埋好似打開左把傘咁,企係佢後面d人起碼有3,4成望唔到螢幕),有d人留指甲長到好似水上樂園既滑梯咁打晒圈,正常人見到都有d反胃,有部份人成日自己同自己講野,講完又係到笑。頭先見個大陸女人係開跑時由出閘到終點一直係到講跑....快跑,跑....快跑,跑.....快跑,隻手一直好似係到撥風咁撥黎撥去。到場馬跑完成2,3十秒都重係到up跑....快跑。我而家先知點解馬會員工時薪平均會比較高。原來佢地份工係屬於厭惡性既工種。
拿蛇
其他吹大左
臭一定中 輸到躁狂反而冇乜
文雅之士
happy fucking
見過兩個廢老爭位睇電視都可以互屌
有啦
mytv super 18 有8000個訂閱,每個100蚊
咁就80萬
佢分返10-20%, 都10幾萬
無入到錢可以點做?
賭少日
真係有咁多人比錢聽佢鳩up?
改名未
獅威俾狗飲
@賭波馬輸到跳樓
你都好似有份wo
我冇
要不是誠仔
好憎呢條友,莫氏家族最廢
佢英國有場撚到我仆街
沙田之鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞