[神期大帝勇敢神駒] 一月廿九日谷草九場賽日討論區I

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
幾時釘何良牌?
是日最爆:
方:賭左咁多年馬1熱血鬥士 2發財福星 q唔會開到
方蛇幾時有威水做
新哥手新馬 真心正
咁即係點 ?
三圓䮭路 下次贏 3/4 至 1 個馬位 ?
今次咁講 ?
呢隻馬好似上返正軌佢彈甩後面果堆都可以飛哂

美麗非凡似1600都唔到
如果係既, 證明佢係 attention seeker,

咁多人睇佢 原來就係用呢招.
亦都證明呢招係 work
上場贏硬啦 禁住隻馬都自動波
走入去塞 外面咁撚多位
同今日一場三一撚樣
無論如何, 你睇佢佢就贏了.
友好日子環保動力 2200Q無人講,成班盲反
禮拜三d熱門馬拎左12檔
福喜多多
大運舞台
超趣
加州得迅
綠色有運
君達星
半閉門作賽持續幾耐?應總:估計要6至8星期

終於完成十一場賀歲賽喇!應家柏話今日關閉馬場公眾席同限制入場措施,係一個艱難決定,首先要考慮人群聚集健康風險,以及公眾顧慮。鑑於有80至90萬投注戶口,回應人群風險,取消賽事並不是唯一方法,馬會已考慮過潛在風險同咨詢過醫療專家意見,今日入場人士須接受體溫探測,並分布50多個場地,將風險降到最低。

應家柏首先祝大家新年進步,身體健康,佢話好明白目前香港嘅情況,所以盡量減少入場人數,同埋考慮到香港有80萬馬迷,賽馬亦係主要娛樂賽馬係主要收入, 亦可以分散大批巿民不理政事[/s],所以盡量以保障安全為前題下舉行賽事,例如賽日關閉投注站,因為投注站會長時間聚集好多人,同時只讓book咗位號人士入場。不過,佢對於為馬迷帶來嘅不便,或有部分人馬迷未能入場致歉意。

至於有關措施會維持幾耐,應家柏話初步估計可能要6至8星期,但仍會每日審視情況,聽日投注站會照常開放,但後日就會關閉,馬場亦只供卜咗位嘅人士入場。
呢場馬同狀元才紅海灣嗰次差唔多
贏又講, 輸又講

講佢既人越多, 睇佢既人亦越多

睇佢佢就贏了
佢就越贏越多
咪又係淨係去過桂林
金槍六十=香港范高爾
希望何妖唔係香港祁義理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞