突發!kobe墜機死亡

1507 回覆
664 Like 58 Dislike
RIP
RIP
霍金算唔算
我屌你老母Fake news!
唔信!
RIP
平時ig唔post野
今日kobe食就post野 有無關心過香港
好嘔心
Kobe
伯母都係同一架機
答佢啦
冇轉過球隊
由始至終都係laker
clssass
....
高比啊
RIP
理虧扮理性就lan la
屌你老母
Pidh依個
rip kobe我們的老大
我肯撚定係被謀殺
咪就係有時我諗點解唔掉翻轉,你集中一個行動post 長期頂置熱門,俾人click 入去一次過睇曬

第一、你話係時事台宣傳下我覺得冇問題,死人都要個個唔關事嘅post,都重要post 埋的水蛇春咁長嘅推文,一兩句都話丫,三四張長圖阻住人睇post。

第二、最好笑話人要用不推文,屌,admin 咪一早講撚左 上熱門嘅post 個機制唔係凈係得一個時事台lor,有呢場革命開始admin 已經將個熱門機制改良,令到更多嘅時事post 上熱門,例如突發post 都上硬熱門,你理得人o係其他post 用唔用不推文姐,你問我地支唔支持我地梗係支持,但部分人死推爛推都唔會係100%熱門post 係時事台嘅post,呢點admin公告解釋過好多次, 唔知個班人有冇click 入去睇啦下

第三、唔好成日有個意識凈係二揀一,起碼我自己除左時事post 行動post 都會click 入其他無聊post 睇下,唔係凈係揀其中一樣,唔好當正其他post 係你敵對post 先得架大佬呀。就算退一百步,你凈係準的人只睇行動post,到時我估的人係選擇唔上連登嘅多,到時只會適得其反,失宣傳之效
猩猩好高成就。所以我地一定要好好rip佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞