突發!kobe墜機死亡

1507 回覆
664 Like 58 Dislike
開po想圍爐博同情?

要香港定高比拜仁?
https://lih.kg/1844835
收皮啦 你咁樣做只會令人反感,到時真係緊張香港既kobe fans手足都唔撚理你
淨係俾人對時事有反應?其他野就唔可以傷心??
咪係,就算香港死幾多人都唔及Kobe死咁重要
希望只系一場夢
Rip....

請大家收拾心情,focus 番香港

利申:猢

請用不推文
算 震撼程度應該同當年差唔多
條友要拎優越感
得啦知佢打開波睇開波叻啦
你咪繼續屌囉
香港死咁多人你做咩仲有心情上連登
抵撚死
邊度有人話香港人死幾多唔重要?咪撚偷換概念啦 好撚柒
喺佢心目中香港人仲重要過kobe

再見青春 再見kobe
真係接受唔到 心都碎撚哂
RIP
Bloobberg都已經報導

Bryant was among at least four people traveling in his private helicopter over Calabasas, California, when a fire broke out, sending the chopper spiraling to the ground, according to TMZ Sports. Variety reported it spoke to unidentified officials who said Bryant was on board.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-01-26/kobe-bryant-dies-in-helicopter-crash-in-california-variety-says
唔識籃球同無留意籃球 但rip Kobe Bryant
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞