[日/台版] 天華百劍斬 -27- 求得第45簽 中平簽 王質遇仙

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
手足你 upload 相之前剷咗 metadata 未? 我睇到曬你嘅位置同電話型號喇!

唔想再有手足被黑警自殺?用呢4個apps!
https://lih.kg/1864933

請大家幫手正評,lm,避免沉底
其實唔難 不過新玩就好鬼難
竟然仲玩緊
隻game個形式好煩 鬥高分玩家鬥玩家哩味野係無止境
如果冇估錯而家已經冷冷清清好少救援boss打

好白滑
岩岩新入坑 隻game使唔使刷首抽
唔刷唔會影響通關 但係好大機會後悔

2月13日復刻 睇下你會唔會等
係咪留石就得?個10抽都中到活動野?
唔係 活動POOL會有機會出平時角色
即係頭免費10抽可能可以抽到?
但係唔肯定有冇step pool
step pool你抽夠6萬9yen 就送張卷比你換其中1隻 夠14萬yen就齊一套
上次伊莉亞都有 唔sure係咪所有合作都有step pool
只係已經唔係好記得呢隻GAME 首抽個下會唔會好似某幾隻GAME咁
頭10抽限死左係抽首抽垃圾POOL
不過新手初期頭幾次10抽石好易儲
真係有
你做曬教學 會叫你抽首抽垃圾POOL 唔駛石
呢個POOL hea抽 唔會有限定同オルタ個D角色

之後先叫完左教學
之後你禮物箱應該即時有唔少石送 唔夠3000石 10抽 都應該唔差得多
事但做多少少任務就抽奈葉Pool

之後就睇你想刷到2046 10抽出曬2隻 定係出1隻 試下好唔好玩 又或者太多錢豪比佢 之後比最多6萬9yen買埋last一隻
感謝啊 等我打下先 儲下石
宜家d pool係咪都唔建議抽?
無謂啦 除非你見到個女好老婆feel就抽
即係唔使刷 可以直接開波
你可以今日開定AC 慢慢玩 儲多少少日 咁當日可以直接抽幾次
我個時都早個差唔多成個月開定等伊莉亞
頭10抽有新角但係冇限定角

之後最好留石等到有新角保底池先抽
保底有3種
恆常新角100抽
限定角200抽
絢爛角300抽
同時間限定角亦會有23steps保底 嗰個要幾萬yen
呢個真
btw 依家天華hea打活動
呢排主要職業係Doctor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞