林鄭瑞士論壇撐港警譴責示威 Boris Johnson: 要對國民做實事,不是和富豪喝香檳

91 回覆
593 Like 13 Dislike
英國最識玩呢味野

呢個要推
BJ惟一好係英文真係勁
林鄭試圖將五大訴求同一國兩制綁埋一齊

雕蟲小技
有無一絲寄望係johnson同美帝夾計,又或者英國政府想多啲國家offer靚價俾佢地

雖然華為經已入侵整個英國同德國
屌你老味呢D野搵鄧炳強自己去講咪得囉 使唔撚使搵個特首去講呀 你老母你好撚得閒咩
Orgy 可以解群p now you know
成立獨立調查委員會點樣侵蝕一國兩制?
特首已流亡海外?? 疫情失控, 港人自救有辦法??
https://lih.kg/1838790
個天都唔俾佢得逞,而家反而比外媒睇到佢關鍵時刻都重唔返香港履行特首職責
佢都要打國際牌,可能順便R 下生意R下裝備。。。
唔係鄧小強同佢3萬隻小強唔幫777 就 大大獲啦。。。
人哋叫人俾方案就話人奶
講到出口 快撚啲寫份靚靚仔仔嘅report
我咪唔洗用華為lor
佢出緊口術講緊價啦好明顯
證明佢無理過香港人
ching好熟
番香港? 不了
一陣中招奶野我咪PK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞