[黃店]維基 HKTV Mall都賣連登果隻疑似假口罩,割唔割?

39 回覆
5 Like 17 Dislike
除左戴口罩
唔好周圍摸、未洗手唔好掂自己口鼻
唔好卒眼 + 唔好卒眼 + 唔好卒眼
對眼越唔卒得就越痕
但一卒眼手上 D virus 就入左 body fluid
唔好起度借D意抹黑HKTV

首先我同意要同HKTV投訴間仆街鋪頭 但最大責任始終係賣果個
HKTV只係中介平台 佢容許果件產品上架係因為果件產品冇問題
今次呢件事明顯係賣家自己將個描述寫到識飛咁 唔係HKTV既錯

而件事去到而家HKTV就有責任要求間鋪頭改返個描述 或者可以做其他懲罰(eg 產品下架/唔比間鋪再起HKTV賣野...)
如果HKTV冇做野先出黎屌人啦樓主
未中過招既人係會咁諗我唔怪你
好盲目
如果提供平台既負責人係冇責任,高登連登就唔駛成日比人告啦
黃都要有腦,有返啲理智
已下架
唔係抹黑
一個網上平台
如果淨係識收上架費
而唔理行審視貨品質素既責任
最終只會做臭自己個名
提出問題係俾建議 想佢好
到一日佢做大左 大家想見既係第二個淘寶 定第二個Amazon
不能同意更多
398蚊盒假口罩,維基同hktv mall有份袋架

佢係hktv mall個網賣,由hktv mall收錢,由hktv mall送貨或在hktv mall o2o實體店拎貨,客觀上就係hktv mall賣,客戶理得佢背後點同商戶點合作 客戶唔會理你屈臣氏或豐澤點同供應商貨傾上架安排,只要hktv mall個架上有寫虛假產品描述,就係共犯

如果按同樣錯誤邏輯完全將hktv mall置身事外,咁hktv mall根本不是黃店,因為個商戶可以係藍店

下左架就可以當冇事?之前呃左啲錢點?好多人因為信hktv mall個招牌先買,你試下係呢間19 新華商戶自己開個網賣假口罩,睇下有冇人買?hktv mall同商戶合作既合約會點處理商戶賣假貨同作出虛假描述?唔駛賠錢呀?

利申:深黃絲,hktv mall長期vip
我想問點解你啲人要罷tvb廣告客戶,但唔罷hktv
要請do姐埋廣告唔知扔左幾錢落去呢
hktvmall 冇收錢?
佢兩邊都收囉,冇責任?
賣家有問題佢有責任處理
咁都叫抹黑,咪咁on9 啦
純問下 hktv mall有冇退貨機制?
有啲寫明不設退貨
我中伏嗰件貨就係
有,不過要佢批,九成九唔會批
根本黑店,賣假貨,虛假陳述,詐騙,仲唔退錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞