[PS4] Gundam Battle Operation 2 [60] 時代革命軍!出擊!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

綠色:已批准入團未見有申請
黃色:新批准入團
我副a/c 已經入左啦

啱啱完場開箱抽中
斧頭係咪會好用少少
斧頭會痛好多,同埋我會當坦機咁用,佢本身都超硬淨
最好都係check check穩陣啲,如果只係拉傷肌肉,過一排就會好,但如果係整親筋腱,係唔會好返。
另外,與其淨食止痛,不如食消炎藥,比較有用。
知唔知有冇Buff過盾吉?
記憶中無
部機喺地上堅唔夠好用,不過上宇宙ok
https://www.youtube.com/watch?v=5WeJiajlEfY

又幾型仔,即刻想玩返鋪
我剩係會擺到鋪哂塵
消炎藥記得跟餐/餐後食,唔係ge話會增加傷胃ge機會,有必要可以飯前食定胃藥。
有冇今晚10點
消炎藥無醫生處方唔好亂食好
最好都係聽朝睇下有無診所開啦
等10點場+1

瑪麗醫院唔醫你
召喚巴打
岩岩先睇到 退完會聽日先入得
食第二代nsaid藥唔會特別傷胃,唔好再食一代藥。
我之前有事嗰陣食開嗰隻叫"安痛易"
Good, ,罷到777就範!
其實都係睇場同打法
我個人lv3地方打豆斷腳同埋拉仇恨
必要時我會跪低定點射擊 吸引火力
把刀反而我少用 通常係爆咗盾先去斬人 主要係因為下格難入
死之前最好定個目標個盾要爆先 咁樣你嘅貢獻通常會比較多
如果爆到盾先死
你同多咗條命無分別
最安全而家仲係ibuprofen, 即係nurofen, 始終出左好耐同好多人用, 個safety profile同evidence base好solid

你講果隻第二代應該係指cox 2 selective? 係有evidence 佢地會有少啲GI bleeding incidence, 但都有大少少機會有heart problem 同stroke; 另多ibuprofen個

所以而家全部COX 2 inhibitor都要有醫生紙要拎得, 但某啲ibuprofen就唔使, 直接喺watsons, 超市呢啲地方就買到

當然呢啲都係睇醫生前自己應急用, 點都要等醫生查清楚個源頭先可以對症下藥
最好都係check check穩陣啲,如果只係拉傷肌肉,過一排就會好,但如果係整親筋腱,係唔會好返。
另外,與其淨食止痛,不如食消炎藥,比較有用。
消炎藥記得跟餐/餐後食,唔係ge話會增加傷胃ge機會,有必要可以飯前食定胃藥。
食第二代nsaid藥唔會特別傷胃,唔好再食一代藥。
我之前有事嗰陣食開嗰隻叫"安痛易"
最安全而家仲係ibuprofen, 即係nurofen, 始終出左好耐同好多人用, 個safety profile同evidence base好solid

你講果隻第二代應該係指cox 2 selective? 係有evidence 佢地會有少啲GI bleeding incidence, 但都有大少少機會有heart problem 同stroke

所以而家全部COX 2 inhibitor都要有醫生紙要拎得, 但某啲ibuprofen就唔使, 直接喺watsons, 超市呢啲地方就買到

當然呢啲都係睇醫生前自己應急用, 點都要等醫生查清楚個源頭先可以對症下藥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞