[PS4] Gundam Battle Operation 2 [60] 時代革命軍!出擊!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

屌又移民失敗
step1收工
抽到第一眼都覺得怪雞...
估唔到Heavy Gundam又幾射得
Lm
好食隊友
團長留個位比我thx
團長們,我(ID: CheungSeven)原本係hea團但見google sheet好似分配左去下格, 請問係唔係要轉團?

另外有兩個分身, 有空位的話都想過檔hea團
PS: 三個賬號平均每晚共玩5-6場

多謝大家

邊個畀人400虐
今晚400cost加操,有冇
試機場嚟咋?
再講多次

新團係for經常打軍團戰嘅人
下格係for得閒打軍團戰,每日3場攞coin嘅人
hea團係for唔打軍團戰嘅人,得閒就會上線解每日

另外新團同下格如果超過5日唔上線請請假
尋晚定前晚拎部300 cost積達得返2000血結果玩死左部滿血VD虎

突然明白點解d人會玩積達F

爆發力係低,但係走佬走得快,見人boost緊果陣一炮車落隻腳就可以怒斬
係幾愉悅

利申:無積達F, 我估應該差唔多?
你上到400係面對一堆炮機/光槍/強硬值
而茲達f係冇可能生存得耐,支炮又要眼,副武又係垃圾豆槍
如果同高機渣r2比,除左輸強格值,其他都完勝茲達f:4發大飛彈,冇開炮自停硬值,有連擊冇平衡器,高傷手榴彈
或者可能真係未試過係400 cost有積達F玩所以feel唔到,不過我自己都唔太鐘意對到積達F, 雖然對積達F打壓力細,但係次次控佢都會比佢個戰術裝甲食曬
仆街原來尋日個pool 加咗雷炮II lv 2 3仲慘過象
真係好多人用
有次做ace 廢墟追唔到佢
想入hea團係咪照填第一頁就得
三星補底地底雷
我尋日補底係500 cost bd1
我退左Hea啦!
中左pixy lv3 直情想死 我都唔玩強襲機嘅
中咗500 T1強襲仲想點
援版蒼騎咁用is ok
揸慣左450以上泛用機
太過依賴機體性能
依家玩400覺得好難玩
無咩邊部特別突出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞