[PS4]人中之龍7 光與闇的去向 集中討論(2)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
執垃圾解部份,但好哂時間執到人都癲
我反而用趙做保鑣,覺得佢人格上比韓仔吸引
我覺得如果一開始玩買左職就抵既
就爆機就唔抵
爆左機得番一個迷宮玩
仲要好簡單
春日用邊把武器最好 好似唔多夠力
升一開波個把聖劍
巴打你用咩打得過
我屈lv屈裝
因為打塔D料可以合到最勁個D武器
我打料已經打到好高lv
之後又合埋裝
合裝係合咩裝
個時用緊咩人
我開頭以為個經營都可以玩好耐
點知幾下就完左

即係爆機後得賭錢個d 玩
無玩過0~6 會唔會唔識NPC?

定今次N{C 全部都係新?
武器
打鬥技會出料可以強化D武器去最勁
有小部分之前出現過
有極少數舊人物
不過對認識個故事無影響 個故事D人物9成新嘅
去到後面唔練功係咪會打得好辛苦
勇者 韓仔原職 大陸仔原職 偶像
冇練冇特別升裝都打到
基本上要睇住下一TURN到邊個再決定做咩
初期冇重傷主角同偶像都可以唔回血幫手輸出
分身我都係一隻一隻打 可能我好彩 主角冇俾佢針對 冇乜壓力
對面2隻一齊爆氣就要KEEP住主角滿血/有根性復活 直到佢開雙人極
根本上每隻BOSS都係禁打
另外有得落毒就落左先 D BOSS好易中
韓仔招火刀極 大部份敵人就算RESIST 都扣好多
個人覺得戰鬥可以做得再流暢D
太多多餘既野
12 13章有兩場boss你冇可能唔練
我覺得整走走個死人視角同減少亂行就夠 出技嗰鎮隔住條圍欄 或者有野塞住行唔到要真係好難睇
係佢地成日打完會行番原位on99
拉到條戰線勁長每次打都要睇佢行過去
我有次馬路邊開戰 最後一個敵人比人打出馬路 我班友on99咁係行人路跨欄出去
仲要個個都係咁 一次行10幾秒
如果係動態bar 會唔會刺激d?
速度形快d 刑警果類慢d
下 唔係有得瘋狂刷咩
想問下去到20名開始係咪要金卡先夠玩
我用開果堆人都唔夠料推到三行bar都藍

定去考試招募哂果4位小姐同豬生返來先好d
動態bar冇咩時間思考感覺唔係太好 好似ff13 ff10-2咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞