[PS4]人中之龍7 光與闇的去向 集中討論(2)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
營運公司真係幾悶吓
要去到100億真係好痛苦
你每過一階段就有高一級嘅鋪比你換
30幾名呢刻
你有幾億咪將賺最少果間賣走再換果期最勁果間就ok
有冇人知106 同 252 係咩pokemon
差呢2個齊圖鑑
我出人龍之前咁岩去東京順手去左轉橫濱

JR應該可以去到橫濱 然後市內好似有條地下鐵 有個站係伊勢佐木長者町 果度附近有個商店街 果邊應該就係人龍7既伊勢佐木商店街區域

之後就係中華街同上面既山下公園 一條直路行過去行到象鼻碼頭可以見到個港未來既景 即係個摩天輪
不過果陣未出 所以都唔算好深印象 如果而家再去一次應該會plan得再仔細d
188都斷晒貨 但0-6都儲碟唯有等返貨
琴日ssp星星 420入手
最尾21F 大海原檢定考試係咪抽5條檢定既題目
姐係唔會有音樂/運動既題目
唔該
便利店
便利店好似有兩間
去另一間睇吓
打真島個part好熱血
個bgm好似係receive you變奏?
好正
最近關內站果個便利店
第十一章終於知道張假銀紙係咩意思😲😲😲😲😲😲😲😲
好期待之後既劇情但又唔想咁快完😂😂
有無方法前期打死街友
大家有冇鐘意邊個支線故事~~~
個人比較鐘意白衣女鬼故事同被虐狂個故事~~
仲有難波個絆故事ENDING都幾OK
用多hit數既技
同能唔夠神室町熟
真係得中華街同埋行唔到過去嘅樂園摩天輪比較影認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞