飯民真實目的係特赦埋強姦警,內有新證據

55 回覆
17 Like 69 Dislike
https://lihkg.com/thread/1832160/page/3

唔怪得公民黨明知比人屌就講反對特赦涉傷人示威者
原來就係迫香港人選擇出賣遭黑警輪姦班女仔接受特赦埋強姦警
梁家傑同何俊仁係特赦的議題上出賣示威者

而次次比人篤爆就出水泥隊拉post
我懷疑飯民暗中同中共deal

大家唔信迫飯民講有無幫新屋嶺的女受害人攪庇護
真係特赦先研究,而家全港市民被清算緊仲研究無可能發生既話題

种申:熱血公民死全家
陳雲死全家
Zzzzzzz....
你飯民唔講特赦強姦警,唔講反對特赦暴力示威者係咪會死?

講呢兩樣野分化自己陣營有助攪獨立調查?

飯民老人家叫人唔好舉美國國旗已經顯示分析能力判斷能力低
分化po,必拉
泛民:唔係我坐關我撚事,一早叫你哋唔好用暴力架啦
你班廢人無道理對質只會拉post滅聲
所以孫中山之野望講得好好,單講理念(釋放義士),大家會好志趣相投,但講到點樣去落實(全面特赦義士? 兩邊都特赦? 只特赦輕罪嗰班)呢樣嘢,大家就會有分歧、爭拗
真係有特赦先算啦
正弱智
你成日都老作當事實 , 究竟幾時先肯收皮 ?
唔回哩個post
有興趣既請入去睇埋我其他圖應先下結論
所以話幫香港人頂而比香港黑魔輪姦,打成傷殘, 判十碌, 滅埋口又係為左咩
連有人幫自己抱不平都比飯民支持者屈係分化撚拉post滅聲

香港係比香港人害死, 呢個文化基因問題
和平談判既背後往往都係武裝既角力,
換個角度睇,泛民政客可能係覺得,我哋既bargaining power唔夠(我哋武力/對政權威脅唔夠),只可以make到特赦輕罪義士、兩邊都特赦呢個deal
通街都係處係泛民打手
泛民係諗緊一定無可能贏中共,最多俾真一國兩制你,咁咪跟返法律處理
抗爭者覺得係革命,革命係贏到對面扯白旗,要生要死任你處置,咁自己呢邊緊係殺人都得,當然輸左就全部俾人殺好似而家咁
佢哋永世活在六四後PTSD之中,就算我哋有槍有砲有老美撐腰佢哋都覺得會輸
垃圾po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞