請公民黨支持者停用「五大訴求」,你哋不配

258 回覆
428 Like 143 Dislike
勇武睇清楚喇
請你自殺,你呢個港奸
又係度廢話
勇武派點成為暴政,有人做大官咩?

抗爭者主流從來係口號派,捉鬼天師同割席派
同意
香港未光復,中共未倒台,就有泛民支持者話勇武係社會危害,必須制裁。依番說話光復後先講都未遲,但係你喺打仗時講士兵使用武力會威脅社會穩定⋯⋯

依個就係泛民支持者本性,大家睇清楚未?
Shame on Civil party
分化撚現真身啦

希望你讀多啲書
唔少勇武都有睇過酒神的抗爭希望你都睇下
唔係唔明而係實際上極難100%做到

爭取咗一個真係國際、獨立既調查先
拉埋黑警罪證落水
先有得博一齊特赥
光復香港時代革革命本質就係戰爭與革命
只要抗爭者唔係同警魔一樣淫慾婦女係唔需要交人

殺納粹軍人又要告殺人?
其實唔只五大訢求
光復香港 時代革命
社民連 民主黨 公民黨都唔配
時代革命太高層次,宜家佢哋五大訴求都冇全力支持
唔怪得公民黨明知比人屌就講反對特赦涉傷人示威者
原來就係迫香港人選擇出賣遭黑警輪姦班女仔接受特赦埋強姦警
目標一樣就得

如果柒婆出黎話支持五大訴求
我都收貨
算數啦 連登唔批評得有頭有面既政客, 但無名無姓勇武就可以隨便開post 話佢地。

試下熱狗講唔可以特赦,連登仔就會屌到上天,公民黨講唔特赦連登仔就會講犯咗法就要拉。

屌哂你地 法治俾人破壞到渣咁,你地就一路縱容人地斬鳩我地,再唔俾手足反擊。 唔好雙重標準到咁啦,公平d 對自己手足好無?政客仲要有錢收,屌你老母前線果班仲要無綫無前途
19都講明嚴重既唔特赥
講明嚴重既唔特赥eg十年以上既
就唔會放生哩啲黑警

Kick off 咗真獨立調查先
一有野查到出嚟,國際嘩然
所有野都易爭取

依家乜柒對家罪證都冇係度爭論叫價要幾高
係浪費時間
梁家傑同何俊仁係特赦的議題上出賣示威者

而次次比人篤爆就出水泥隊拉post
我懷疑飯民暗中同中共deal

大家唔信迫飯民講有無幫新屋嶺的女受害人攪庇護

咁未發生依半年既事
有冇人周圍放火?
香港人就係識放識收 知咩係做得 咩唔做得
agger 根本就係咁
宜家連槍都未見拎到出嚟真係用到,你同我講會成為暴政
釋放係理想情況,特赦係政治現實,唔係話要buy邊個,但不割

文宣上用特赦唔符合現時社會嘅期望,有反彈好正常
你飯民唔講特赦強姦警,唔講反對特赦暴力示威者係咪會死?

講呢兩樣野分化自己陣營有助攪獨立調查?

你老人家叫人唔好舉美國國旗已經顯示分析能力判斷能力低
話要救埋勇武,就係叫你唔好分化。
而家叫你唔好分化都算分化?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞