HKCC 2019-2020討論區[17] 光復香港 時代革命

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
ching上個sem係Hee-kyung Hong教?
我仲以為佢今個sem新黎 google完全冇佢
覺得佢好唔好?
麻煩各位ching知唔知AE Pauline Cowling 比分點,追post冇資料,得pauline Ho
你睇番答案
其實我地有唔少真係❌ (如果你跟人地)
咩班?
如果要drop就要喺add drop period完之前drop
過左都可以drop 但就冇學費退返比你
preference會安全過real time所以
我add drop左了
聽日仲有無preference
聽日有得全日add drop啦
又要做mon po狗了
Eunice 話我地mid term 衰preparation 個課所以佢additional assignment 出左好多 屌
Crm有分啦?
搵subject leader
放BHMH2003 marketing b01b kiki Chan有意dm https://t.me/Hardensoul
Food Service BHMH2115 B04A求換B05
BHMH2139 CEO B01B 想轉 B01A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞