HKCC 2019-2020討論區[17] 光復香港 時代革命

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Creative and Critical Thinking B02B 求換 B01C
Introduction to Economic B18B 求換 B07C
感激不盡
LCH1057 AE2 Danny Chan/Wayne Wong伏?
有冇推介?
岩岩見有絲打話hrm想轉b05b 我想要b03c 可唔可以搵我
味派,好似個個都咁低,
開始擔心
求放SHDH2036,HK society 小麗203C
比hksoc 塞死,轉唔到EAS
Choi fung tam
Financial management 究竟係點
有lecturer第一堂話一半人fail
未聽過有科會禁多人fail
梗會只係想睇下有冇其他人一樣 之前追po見都有人話私人問題遲咗交
求放
SEHH1034 ICT 204C換204A
SHDH 2036 HK Society 207B換 206A/B/C
SHDH 2196 Sociology of culture 201B換 202A/B

感激不盡
Add asm 一半計數一半文字(Pauline 就著重概念連貫)
Pp 考計數
自己睇路
有無人知道mean係幾多
上個Post 都多人講7字頭
我身邊朋友都係7字
唔同老師教,但諗Point 就差唔多
如果係咁就食得屎
想問下點解我今日Add drop 想Add hotel operation 但係我見唔到呢科 係咪無哂位定點?
Ching我都係Angela 教但我未出分..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞