吳岱融同龔慈恩做夠夫婦未 《大醬園》又做多次 唔厭咩

1001 回覆
13 Like 318 Dislike
游生高到 江嘉敏成日都要岳高個頭同佢講嘢
呢套佢配埋軍服look真係好型
做咗呀妹都仲想亂倫
定純粹唔妥件大陸豬
覺得佢好變態
呢度純粹想講劇本寫得唔好 本身背景無寫好佢同大少有咩特別經歷 無必要咁執著 而且行左認妹線都END
不如用返老套劇情寫佢爭唔到仔 又上唔到位 再搵人投靠
黑化黑到
因為妒忌心極重,所以好有機心,同埋何廣沛唔當佢係妹咁平時唔理佢,但係就同朱晨麗睇落玩得埋咁,好似耍花槍,所以佢咪唔抵得想整死佢囉,有啲人真係會咁,以為人哋搶咗佢啲嘢咁,其實小學都見唔少啦,有啲同學會覺得啲人唔同佢玩欺凌佢排斥佢咁,所以開始心理變態,開始憎恨呢個世界,想全世界都掌握喺自己手中,想全世界人死,就好似多啦A夢有一集大雄拎到個獨裁按鈕咁

講講吓十足Tamama咁 唔抵得摩亞搶走軍曹叔叔 Tamama好似gay gay哋鍾意Keroro,可能個編劇有睇Keroro
其實龔嘉欣呢個角色好病態feel
可能同林奠一樣有反社會人格
諗起馬炭都係民初劇
不過細么應該仲衰,馬炭起碼心底裏都係有義氣,依家睇細么個走向似唐立言type
龔嘉欣根本係tamama嚟,平時扮無辜扮傻扮無知扮可愛討好人哋咁

但實際上心底裏係心理變態,食我嫉妒玉!!!

今次呢個萬家真係引狼入室
2個差啱啱10年,黃嘉樂成41歲,保養得好好,同何廣沛差唔多樣。
想楓少唔同小滿一齊咪比返人認祖歸宗雖然楓少係買返嚟
又想做小姐又想有仔溝邊有咁易
龔嘉欣連豬mode

龔嘉欣人前:
龔嘉欣人後:
兩個樣
不過其實現實中有人真係咁o架,少少嘢就已經激發出佢嘅心理變態唔多正常,內心陰險奸詐,就算上咗位都唔會滿足,上咗位只係確保自己有飽飯食,生活無憂,但龔嘉欣覺得上咗位都無乜人理佢咁,得個阿媽理佢,楓少唔理佢,就連佢老豆鷲哥都讚朱晨麗係奇才,俾朱晨麗搶晒風頭,所以佢變得好憎楓少,決心鏟除朱晨麗為止

btw,好心龔嘉欣有病就去睇醫生啦,雖然唔知嗰陣有冇心理醫生
Morning朱
抄埋infinity war
以為佢黑化係因為比啲賊女女女左
坤狗
好正 呢隻女版tamama好賤
臭G又攪事
死臭雞搞搞陣 你自己嫁狗坤啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞