[831]逾百抗爭者太子站黑夜路軌逃亡的真相!從不存在的地底人!

596 回覆
801 Like 21 Dislike
大家無可能信大公報但會信apple
只要成功呃到apple就可以呃到唔少人

而左丁山的風成日流到pk
apple的消息來源,情報能力從來唔強
樓主你要小心比黑警target見你不斷跟831事件同魔警強姦
up
Fc?
Push
香園圍一定有古惑
未投入使用竟然有大量防暴, 仲誇過警察總部,唔係話人手不足咩

一係關押迫害政治犯
二係可能果班防暴根本唔係香港人
做乜9又有d都市傳說post
果個post班人提到凍肉倉放屍

唔怪得屯門建生的墮樓屍猛出水
就同急凍肥牛解凍一樣
要諗下對黑警最安全最容易最合理既造法係咩
太煩複既解釋好易淪為陰謀論
[行動post] 立法會選戰打都唔打就話輸 對得住死去既手足咩?
https://lih.kg/1831625
仲記唔記得降魔棍殺人事件

有個智障女仔死左,21歲女
狗方聲稱係同住父母道士四人涉用降魔棍打撚死條女以謀殺拘捕

1有報章無故del相關報導
2謀殺案竟然無跟進消息
3呢單野剛好係831後發生, 9月2日
4 就我所知無咩法器係棍, 警棍就警察部大把, 係降魔棍定降魔黑棍就大家自己研究
5 棄養都有合法方式, 如果唔鐘意個女一早可送走根本不用殺人
我好深信831一定有死人
垃圾黨鐵封站幾日,唔交cctv
只係爭在死左幾多個
毋忘831

死晒因為
被告張子材(49歲),報稱為中醫,控罪指他於本年9月1日在龍尾村謀殺吳恩宇。控方今申請押後案件8星期,以待警方作進一步調查,包括替搜獲的證物進行DNA鑑證,以及進行認人程序。辯方沒有保釋申請,只向法庭表示被告在錄取會面紀錄前曾被襲擊。

案件編號:KTCC1645/2019

中醫用棍打柒人仲打死埋大家覺唔覺神奇
張子材Dunsany , 香港註冊中醫, 唔係唐樓無牌老點人果班
好合理

因為民建聯同黑警Facebook 都好中意話

:「如果真係有人死,點解無人出黎講?佢地啲親人呢?朋友呢?」

佢地殺哂所有關事嘅人
所以絕對唔怕有人出黎講
因為唔會出到黎
呢單好記得 太可疑 咁多年都無咩聽過降魔棍 仲要武器係屋內搵到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞