[831]逾百抗爭者太子站黑夜路軌逃亡的真相!從不存在的地底人!

596 回覆
801 Like 21 Dislike
記得有巴絲上水話過當晚路軌個警報器有響過
姐係有人落過路軌⋯
有可能全部捉了上上面
http://hk.epochtimes.com/news/2019-10-21/62823573
呢位水警都係因為唔願意再幫手棄屍想resign而比行刑組殺
48歲已經係散仔中最仙果堆了,連新到PI都買你怕有咩可能退休

'死前兩星期透露想RESIGN'
剛好係十月頭有一具女浮屍海怡黃景欣

而根據黃景欣朋友講,葬禮上有防暴把守

班人連伙記都郁,同事算什麼
睇下大波差婆點比同事性騷擾
會唔會走哂避世
咪姐係根本無人走到

其實現代鐵路好先進,一有人侵入一定出ALARM
可能有自己友放走.,但唔太可能,那個skip 站車長,記得當日其他區都打緊
當年博熙來殺左懷孕嘅主播情人然後將屍體係人體展度展出,一句矢口否認就無左件事

政權落係呢啲人手上係幾咁可怕
應該得數十人走到
因為之前好似有間外媒搵返個六個紅色傷者
對家依家成日話831冇死人恥笑我地炒車
但一日冇公開cctv同解釋到大量浮屍大家都要咬住唔好放

春袋唔只得721!!!
水警SIR死得好慘
都唔係去篤灰只係RESIGN都要死

其實水警SIR個GRADE應該有船牌
放屍呢類黑暗野唔會叫新仔
水警蛇應該真係有份棄屍
好可疑, 水警點解要自殺, 走去軍營隔離
搵到當日車箱d人
周梓樂同工廈男有可能係TG GRP區哨
周梓樂講的食宵夜實際係去放哨

應該係撞到差佬搶制高點
(自從扔單車單野黑警次次搶高位仲不惜因此開槍)

結果打成重傷扔落去所以手腳無骨折
置頂呢嗰啦, 呢嗰好可疑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞