我們真的學不來[3]

1001 回覆
24 Like 10 Dislike
古見都有炒股,萬場木
見大家咁嬲
不如睇下友崎同學平衡下
萬場木黨
如果黑肉係小野寺樣

學姐end到我買四set呀
老師end兩set算
今生不再炒股
第一次睇炒股漫唔係用一直以黎積累既心情同感覺去揀
而係男主角由頭到尾都戇鳩鳩成碌木咁,到最尾邊個先手表白左先哦一聲原來自己一直都鐘意緊佢
係咪痴撚線,仲要為左夾硬嬴吹到老豆隻鬼都叫揀佢啦揀佢啦
百鳩幾集既內容原來全部都係為左賣肉俾你睇
咁我點解唔撚去睇to love,有趣咁多

死曬未
佢老豆隻鬼又係火都黎,咩撚野事,通靈王呀而家?
仆你個街仲要由頭到尾都冇撚出過場,突然講到佢句野咁撚有份量,真係當人傻仔咁撚
矢吹神darkness成日比人讚
大把角色賣到
囉筒井呢舊垃圾同佢比
得老師賣到
筒井大志屌你老母
我個心仔好撚痛
表達手法啫
其實咪又係指唯我自己諗通
Ching 咩黨 我文乃黨哭能死
to love唔計賣肉 劇情處理都屌打筒井啦
darkless最尾夢夢認清事實 決心要爭做梨神的第一
然後梨神同春菜表白後負責任準備同菈菈斬攬

筒井除左識兩大女主表白都冇機會就退出仲識咩?
隔離五等分都係得一個五月冇表白 呢度係除左件nigger 所有人都冇表白
睇返偽戀先發現其實偽戀做得好好多
雖然小野寺係輸左
但後期樂俾好友一路點醒佢其實同時鐘意千棘開始煩惱發覺自己心意,再俾好友送多腳問佢任何時刻開心唔開心,第一個會諗起邊個塊面,到果時樂先覺悟原來對佢最重要係邊個,呢點做得好好多
學不來就係缺少左呢個角色,前中後期都無人帶領主角成長,主角由頭到尾都on99咁,搞到最尾咁收就好突兀,中間百幾話無曬意思,變左純賣肉,三年高中白玩
作者表達手法有幾噁心我諗大家都知,前幾集講情人節,借基友之手向讀者刷黑肉好感度,成件事刻意到傻西瓜咁

然後而家原來係靠回憶諗通,咁你諗下情人節果集既意義係乜嘢,講咁撚柒多,男主最後都係冇知道過黑肉咁多年為佢做左啲咩,就話原來自己一路都鍾意佢

係呀係呀,旁觀者清呀嘛,基友睇得通透呀嘛,咁咪更加突顯男主既木獨,由頭到尾連人地唔撚係fd都睇得出黑肉鍾意男主,男主要去到被告白先知,碌柒咁。

男主要自己諗通唔係問題,男主係要碌柒咁比人告白完先認真諗雙方關係都唔係問題,問題係諗通果個主因竟然係劇情外既回憶殺,咁呢個明顯就係鋪排問題

你話如果呢一集係基友唔想男主放走左黑肉,指住佢塊面屌醒佢,問佢到底係真傻定假痴,講翻曬一路以黎佢見到既野,然後一言驚醒洛克人,決定去追。

成件事係咪會順好多,at least我個人角度覺得會好過係文科理科黎救場,仲要順便發埋卡。同埋咁咪可以順便圓埋基友視覺果條線,而家搞成咁,基友睇咁撚多原來就係為左幫黑肉刷分,成件事真係噁心到爆,就係為左夾硬捧起黑肉

總知而家成件事趕收工味濃,就好似作者都廢事福利大家,反正睇投票就知佢兩個都冇咩人氣,求鳩其收佢地皮算啦haha,屌啦,冇人氣/捧唔起唔係原因黎架,話曬全部都係作者你親生女,咁求其真係好咩?
笑撚死 偽戀都拎返出黎吹奏 肉酸小陣啦
所以我咪話學不來缺少左呢個角色
缺少都算
你劇情就要將就下,加重內心戲等佢中期開始發現自己感情慢慢心動再修成正果
個作者唔撚識講故,中段剩係掛住賣肉浪費曬D時間無推進劇情,又唔寫主角心境變化,要完喇就突然哦一聲咁忽然明白了真係好撚ON9
而且文乃就算話支持黑肉戀情,但由頭到尾有做過D乜?根本乜都無做過,既無推黑肉一把,又無點醒黑肉叫佢同成幸表白,為左吊住個三分平下俾你地炒股,越諗真係越嬲
到尾,成個學不來都唔係一套戀愛漫,前中後原來都只係賣肉呃毒撚既,咁多女角,全部都入唔到場,為左收尾就寫作者決意果一個跑出,其他人係場都入唔到就GG左,連表白>拒絕>祝福都同你慳返,由頭到尾男主都唔知道有咁多人鐘意佢,真係仆你個臭街(雖然話唔埋會打臉之後會俾男主知其他女角既戀心,但照依家走向應該都唔會了)
同呢套比先知原來都唔係咁爛
屌你呢套真係越諗越嬲
如果最後唔係新想法
個評價一定未至於差到咁
新想法之前好歹都畫左整整4,5本書講佢點樣俾舞子點醒左第一次,決心同萬里花,羽姐斬艦,再同千棘去完機舖打機發現自己真係鐘意左佢,最後一次俾舞子點醒佢平日有咩事第一個會諗起邊個先,確定左心意先有呢個新想法拒絕小野寺
而學不來,告白,煩惱,派卡收曬全部人皮,加埋唔夠十話
暴龍哥好波, 草苺世界第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞