我們真的學不來[3]

1001 回覆
24 Like 10 Dislike
唔關事啦
問題係五月真係婆爆
咁都輸
五月無劇情
仆街作者唔識咩叫五等份
睇炒股番不如睇狗糧番
古見 高木 茱麗葉
最好睇應該係輝夜
輝夜有石上炒股
理科妹 好正
原本唔知人心係何物 佢直腸直肚 到佢最後支持唯我同潤香 違心咁叫唯我加油
五個女主佢成長最大
換咁多次版本都係咁 其實呢個就係佢既極限
我仲見有人講 本身文理定位相當
見理捧唔起 索性連埋文一次過收皮
某程度黎講作者先最唔理解人心 春場起碼叫好d
隔離爛鳩曬尾
依邊準備燒書未
冇買過冇得燒
究竟做乜撚野
套套都爛尾
當大家以為冇彎轉時
其實就係想去機場送黑肉,祝佢前程前錦,要佢放心去
之後就投入老師既懷抱
...........
老師渣車送佢
成幸發覺老師一直陪住佢身邊 有了新的想法
之後就你講個D
成幸覺得老師睇落好強勢,其實內在非常脆弱,而且唔識照顧自己,屋企一團糟,冇佢係身邊佢根本唔掂,唔放心,要照顧佢
我覺得老師對成幸爸既憧憬講得太少
屌你一話達成double kill,動畫版強行黑肉勝利已經比人屌到痴線,漫畫都要強行黑肉勝利?

仲要係同一集好人卡2個女主角,真係可唔可以再隨便啲
回憶殺強行勝利,男主on99百鳩幾集,靠回憶發現原來自己一路都鐘意黑肉。
要贏都唔撚係咁樣掛,咁同勇者打唔撚贏魔王,然後發現佢老豆一早細細個教左你屠魔大法,你一個回憶就秒撚左對面有咩分別?
屌你回憶最多係buff而唔係主因架嘛,你老母如果靠回憶贏,畫咁多集把撚咩,洗撚要啲情節,反正啲情節都係拉J,理得你果百幾集仆撚埋野,最後都係回憶殺,發現自己一路鐘意佢,Dllm垃圾鋪排。

同埋一集好人卡兩件係咩撚野事,呢啲配角等級既待遇,我唔敢相信係女主角既橋段。退場都好歹比翻一集好好交待呀,屌你咁樣同whatsapp講分手有咩撚野分別?
文科+理科,各用兩三頁就好人卡左,咩撚野兩三頁,大家追撚左佢地百鳩幾集,佢地既結局就係得兩三頁,what?

即係你用十幾萬炒股炒撚左咁多年,佢終於派息,仲講到你一定唔會失望,因為我地已經知你等左好耐,最後你賺撚左$1咁撚樣。 炒得股就預左唔係包贏,但可唔可以咁撚求其就想塞住人地把口,真係接受唔撚到。

唔係唔比黑肉贏,但咁樣贏真係好撚似靠關係上位咁。
我寧願係男主eventually 發現黑肉原來咁多年為佢做咁多野先決定揀佢,而唔係回憶自己一開始就鐘意佢咁撚兒戲。

屌係筒井大志,翻屋企食屎啦你
推呢個
根據一集死兩個既垃圾配置,下集車男主去機場既就係老師,然後學姐大概係負責打下醬油,咩野拖住黑肉唔好比佢咁快上機住,果類型吃力不討好既角色
相反吧
其實我覺得理科 黑肉人設太偏門

如果换個大路人設 人氣會好返d
理科黑肉個配置根本唔係女主格
換做化學老師頂佢兩個位應該好唔同
配角(老師妹 主角妹 關城)人設仲正過主角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞