[Welcome Seiten] 巴塞隆拿球迷討論區 (330)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
咁都叫交到貨係咪同華狗雙重標準左d
冇左so9 美斯休息 隊波唔識踢唔怪佢 任邊個教都難
但雙兩閘又冇攻中唔知乜撚野陣 班球員梗係唔識踢啦
兩球都係雞屎個人能力 冇佢carry真係食得屎
比時間試無問題 但試d咁撚古怪踢法就難叫人接受左d囉
今場如果輸左 屎蛇個怪陣一定要揹飛架啦
不過國王盃係我角度真係輸左都冇所謂
再睇多幾場先

歐聯見真章
OFFICIAL: Neto has a left ankle sprain. He will undergo tests tomorrow to determine the full extent of the injury
事實根本唔應該放太多心機落國王杯呢d低含金量賽事度
前段比b隊學下野
打到入決賽又叫緊三冠糊先出力都未遲
依家應該專注聯賽同歐聯先
其實都叫好咗 畢竟先第二場同咁嘅陣

咁嘅陣比著華狗作客 應該控唔掂波之餘 射唔入 成場俾人撳住嚟屌 最後換美斯入嚟救世界
國王盃試吓陣有咩問題

唔明點解個個好似死老竇咁款
屎狗lan未?

利申 迷華黨
解放雞屎未
國王杯既心態應該係贏就緊係好但出局都冇所謂至岩
puig身形硬傷
潛力真心唔大
Arthur 一出場就知咩嘢叫中場分水嶺
試陣試埋d on9陣冇意義都話無問題
國王杯練兵練小將係好事 但唔撚係諗住4閘冇攻中
九唔搭八踢法可以將來實戰有用下嘛?
唔係冇人比佢用 攻中有阿社美路 全能中場有維達爾
每一種踢法都要時間去學去夾 唔係fifa禁個制就得
成場比賽我睇到就係控住個控球率但唔係控制節奏
班小將學到d乜 我真係唔覺對佢地有幫助
兩回合就算輸少少都冇問題 可以主場贏返
但佢個垃圾戰術浪費左個正式比賽真正練兵機會囉
棄XX盃爭XX盃呢套說法真係好羞家
門面說話
做球員緊係話咩都要爭架
咁係咪連國王杯都要full team踢?
冇聯賽冇歐聯比你贏到國王杯都冇用啦
我冇話棄
一路都只係話重要程度有分別
性病方面
第二場就施狗
垃圾戰術

出個陣唔啱你心水又要屌鬼

手足們請帶口罩
我覺得雖然試陣加險勝但起碼都係贏同埋主要解凍啲人同比屎帥觀察下班球員點用
緊係屌撚到佢仆街啦 連續兩場輸盤
正一食屎狗
歐聯就算啦 有個西甲已經好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞